Teo Trandafir: „Muzica lui Mircea Baniciu mi-a fost ca o terapie”

• Dana Rogoz i-a facut o surpriza si l-a invitat pe Mircea Baniciu in studio, la „De suflet”

• “ Foarte putine voci ajungeau pana la mine. Se intampla cu Mircea Baniciu si Dan Teodorescu. In rest nu intelegeam ce imi spun”, i-a marturisit ea Danei Rogoz si lui Mircea totodata.

• Despre „Pariu cu viata” ea a declarat ca “echipa e intr-un mare fel, toti au grija de mine. Ma simt protejata, in siguranta, fericita. Ii stiu pe operatori, foarte multa lume, platourile. E ca si cum m-am intors acasa”, a precizat Teo la ProTv International.

 

Sambata, 10 martie, de la ora 20.30, telespectatorii din afara tarii au avut parte de o intilnire cu totul speciala in emisiunea Danei Rogoz, la ProTv International. Gazda “De suflet” a romanilor de pretutindeni a avut-o invitata in platou pe Teo Trandafir, care a onorat pentru prima data o invitatie la o emisiune, dupa reintoarcerea in televiziune. De la experienta prin care a trecut pana la relatia cu fiica ei, Maia despre care spune ca este “un copil intelept, matur, poate prea matur”, Teo si Dana au abordat mai multe subiecte.

Dana a oferit detalii din culisele emisiunii “Teo”, unde a fost de mai multe ori in postura de invitat si a povestit faptul ca stie ca vedeta avea multe ritualuri. “Asa este, aveam de exemplu o anumita rugaciune pe care o spuneam. Pe de alta parte, eram foarte nervoasa inainte de emisiune, nu puteai sa vorbesti cu mine. Oamenii stiau asta si ma ocoleau. Tensiunea directului este uriasa si sint unul dintre putinii oameni din Romania – si iata, am ajuns sa ma laud – care pot duce povara unei emisiunii in direct zilnice fara nici o problema. In ciuda faptului ca in timpul asta s-a intamplat sa imi moara prieteni, rude. Dar despre asta e vorba, nu intereseaza pe nimeni ce probleme ai tu de fapt”, i-a spus vedeta Danei.

Insa, dupa experienta prin care a trecut, adauga: “Am inteles un lucru: minciuna nu iti foloseste la nimic, nici macar daca trebuie sa protejezi pe cineva”. Cit despre intoarcerea ei in televiziune, Teo spune ca in zona divertismentului i-ar placea “o emisiune ca asta. O emisiune decenta si frumoasa, asa cum faci tu, in care sa nu fie vorba despre doamna cu nasul nu-stiu-cum”.

Cit despre rolul Zanei Craciun din serialul “Pariu cu viata” si despre experienta de pe platou, Teo a adaugat: “eu sint indragostita de colegii mei. Singura mea problema este ca in momentul in care trebuie sa fiu serioasa, mie imi vine sa rad. Iura (regizorul) imi spune. Este un geniu, e sclipitor, face parte dintre acei 5 oameni cei mai destepti pe care i-am intalnit in viata mea”, il caracterizeaza ea pe regizorul serialului, adaugand ca “echipa e intr-un mare fel, toti au grija de mine. Ma simt protejata, in siguranta, fericita. Ii stiu pe operatori, foarte multa lume, platourile. E ca si cum m-am intors acasa”, a precizat Teo la ProTv International.

Spre finalul emisiunii, Dana Rogoz i-a facut o surpriza care i-a adus vedetei multe, foarte multe emotii. Ea a stat cu ochii inchisi pina cind invitatul a intrat in platou, iar cind i-a deschis nu si-a putut stapani bucuria. Era vorba despre Mircea Baniciu, care a venit la “De suflet” impreuna cu fiica lui, ce i-a fost eleva lui Teo, urmand cursurile scolii de televiziune unde ea a predat si unde punea adesea piese ale lui Baniciu. Ea a cantat alaturi de artistul ei preferat melodiile “Himera” si “Frunza” si a povestit ca, in perioada in care a fost bolnava, muzica lui a ajutat-o in procesul de vindecare. “ Muzica lui chiar mi-a fost terapie. Foarte putine voci ajungeau pana la mine. Se intampla cu Mircea Baniciu si Dan Teodorescu. In rest nu intelegeam ce imi spun”, i-a marturisit ea Danei Rogoz si lui Mircea totodata.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.