Tensiuni şi surprize în „Fabrica de staruri”

• Mihai sau Dragoş pleacă acasă din show-ul de la TVR 1 – duminică, ora 21.25

Cătălin Josan i-a vizitat în această săptămână pe concurenţii de la Fabrica de staruri. Mai mult, interpretul, clasat pe locul al doilea la selecţia naţională Eurovision de anul acesta, va cânta în spectacolul live de duminică, 22 aprilie.

După ediţia din seara de Paşte, care a adus o mare surpriză pentru cei doi nominalizaţi, Dragoş şi Mihai (organizatorii au decis să nu elimine pe nimeni în această seară specială), concurenţii din s-au întors în casă pentru pregătiri. Din ce în ce mai mult, aceştia lasă să se vadă adevăratele lor personalităţi.

Maria nu este o şefă bună”, sunt de părere aproape toţi cei 13 concurenţi din Fabrica de staruri. Şi asta pentru că-şi exprimă dorinţele pe un ton mai mult decât autoritar.
Andi a demonstrat încă o dată că este un bun actor. El i-a parodiat pe fiecare dintre concurenţi, reuşind să stârnească râsetele colegilor săi. Personajul parodiat care a avut cel mai mare succes printre colegii din Fabrică a fost Vladimir.

Mihai, unul dintre cei doi nominalizaţi să părăsească Fabrica de staruri duminică, le-a mărturisit fetelor de ce este mai retras în ultima vreme: „Sunt copleşit de presiunea care este în acest concurs şi, pur şi simplu, aşa sunt eu, refuz să joc un rol„, spune Mihai.
Pe 18 aprilie, Beti a împlinit 21 de ani. A fost un motiv de bună dispoziţie în casă. Baieţii au inventat tot felul de superstiţii şi obiceiuri numai pentru a obţine de la ea un sărut. De ziua ei, Beti şi-ar fi dorit foarte tare să fie acasă, prin urmare, a izbucnit în plâns la ora de canto, neputând să exerseze.


Arpi nu-l mai agreează pe Alex: el este de părere că „Alex e mult prea infatuat pentru ce înseamnă el ca om… e un nimeni”, spune Arpi despre colegul din casă.
Cea mai temută concurentă, Lorena, şi Dragoş, cel de-al doilea nominalizat pentru plecarea din casă, nu se mai înţeleg deloc. Lorena chiar vrea să ceară o penalizare pentru Dragoş din cauza unui gest lipsit de maniere al acestuia.

Chiar dacă nu sunt toţi prieteni şi viaţa lor în casă nu înseamnă numai lapte şi miere, cei 13 şi-au văzut serios de pregătirile pentru show-ul de duminică. Votul continuă pentru Mihai şi Dragoş, telespectatorii având la dispoziţie până duminică varianta de a trimite SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp).

Duminică, în spectacolul live, de la ora 21.25, Arpi va interpreta piesa Cerul a celor de la Proconsul, Andi va cânta Dacă ai şti, a celor de la Direcţia 5, Cristina va fi Shania Twain cu You‘re Still The One, Dragoş aduce My Way a lui Frank Sinatra, Lorena cântă melodia Alicei Keys No One, Mihai – Ronan Keating, When You Say Nothing At All, Denis – Snow Patrol, Chasing Cars, Beti – Beyonce, Halo, Alex – Hurts Wonderful Life, Vlad – Luis Miguel Historia de un amor, Doina – Romantica a Sofiei Rotaru, Maria – Roxette, Fading Like a Flower, Irina –Ţara doinelor a Doinei Julea, Dragoş – Andri Popa a trupei Phoenix, Mihai – Să nu-mi iei niciodată dragostea, Holograf, iar Irina – Set Fire To The Rain (Adele).

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.