Partidul Vrăjitoarelor ia fiinţă la Distractis Show

• Sâmbătă, 21 aprilie, de la 20.25, la TVR 1

Garajele pentru ambulanţe din Suceava, şacalii din Bărăgan, Partidul Vrăjitoarelor, trupa Sensor şi un nou episod din epopeea de iubire Marean – Oana sunt momentele cu care Distractis Show ne va ocupa o oră din seara de sâmbătă, 21 aprilie. Telespectatorii TVR 1 vor râde din nou pe săturate, urmărind un show inteligent, pentru oameni inteligenţi.

La rubrica muzicală „De ce râd chitarele” din această săptămână, invitaţi în studioul muzical al lui Marian Dristor sunt membrii trupei Senzor, care, intimidaţi de întâlnirea cu „genialul” Dristor, vin împreună cu Mara, care a mai trecut deja prin această încercare.

Un alt subiect abordat sâmbătă este legat de Partidul Vrăjitoarelor. Ca să nu mai fie trimse în judecată pentru escrocherii sau pentru abuz de prostie din partea escrocaţilor şi pentru a fi apărate de imunitatea parlamentară, vrăjitoarele doresc „să înfiinţează” Partidul Vrăjitoarelor din România. La Primul Congres al Vrăjitoarelor participă şi ţiganca din Anglia care a fost la masă cu Regina.

La „Interviul emisiunii”, un nou subiect senzaţional: şacalii cunoscuţi doar din filmele cu cowboy au început naturalizarea în Bărăgan. Cauzele care au adus şacalii la noi în ţară sunt explicate de doi specialişti: un vânător şi un şacalolog.

„Distractis Film” continuă povestea Oana – Marean, cu episodul Luceafărul care este. HyperMarean Vanghelie îi cere Demiurgului Iliescu să-l elibereze de nemurirea din partid, ca să poată rămâne cu Oana. Iliescu încearcă să-l convingă să nu renunţe la Primărie pentru o femeie. La întoarcere, Luceafărul îl surprinde pe Dan Diaconescu (Cătălin vicleanul), băgând vrăjeală la Oana. Cum se va termina acest episod din epopeea de iubire Marean – Oana aflaţi la Distractis Show din 21 aprilie, la TVR 1.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.