Televiziunile din Europa vor transmite Cerbul


Festivalul Cerbul de Aur 2009 marchează mai multe premiere. În acest an, Concursul Cerbul de Aur va fi transmis de mai multe televiziuni din Europa.

Televiziunea Română a semnat un contract cu Balkanika Music Television şi a făcut posibil ca, alături de români, concurenţii care vor urca pe scena din Piaţa Sfatului să poată fi urmăriţi şi de albanezi, bulgari, macedoneni, sloveni, sârbi, croaţi, muntenegreni, kosovari şi bosniaci. Balkaniaka MTV este o televiziune care emite în Albania, Bulgaria, Macedonia, Slovenia, Serbia, Croaţia, Muntenegru, Kosovo, Bosnia şi România.

O altă premieră a acestei ediţii: transmisia în sistem High Definition (HD). Festivalul Cerbul de Aur va putea fi urmărit în acest an şi pe TVR HD.

Festivalul Cerbul de Aur 2009, care se desfăşoară în perioada 2-7 septembrie, va fi difuzat integral pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, iar secţiunea de concurs şi pe Balkaniaka MTV, din ţările în care emite.

Ediţia 2009 a Festivalului şi Concursului Internaţional Cerbul de Aur va reuni anul acesta 25 de concurenţi din 18 ţări. Vedetele internaţionale invitate la Braşov sunt: Hot Chocolate, Steve Vai şi Tiziano Ferro. Pe scena Cerbului de Aur vor mai susţine recitaluri trupe şi artişti români de mare valoare: Sistem, Direcţia 5, Vama, Holograf şi Loredana.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.