Adela Popescu si Dan Bordeianu in filmul „Lacrimi de iubire”


Actiunea se petrece la aproape un an de la terminarea povestii din telenovela cu acelasi nume. Alexandra (Adela Popescu) si Andrei (Dan Bordeianu) nu s-au mai vazut demult.

El si-a implinit visul si a devenit un actor cunoscut, ea a devenit, de la preluarea firmei lui Grigore Varlam (Constantin Cotimanis), o femeie de afaceri recunoscuta si s-a aruncat cu disperare in munca pentru a uita si a lasa totul in urma. Mihai (Lucian Viziru) asteapta un copil de la Maia (Nicole Gheorghiu) si, indragostit pina peste cap de sotia lui, este mult prea preocupat de familia sa pentru a o ajuta pe Alexandra.

Drept urmare, aceasta si-a angajat la firma un asistent, Gabriel Duma (Alexandru Papadopol), un barbat mereu gata sa-i ofere ajutor. Ea nu observa ca acesta ii face avansuri si il trateaza ca pe un prieten si coleg.

Andrei reapare in viata Alexandrei, intr-o seara, cind la vila lui Varlam se sarbatoreste ziua de nastere a lui Nicole (Mihaela Barlutiu) care are o fetita, Noemi. De la petrecere nu lipseste Sonia (Nicoleta Luciu) care, ca de obicei, la asemenea ocazii, capteaza atentia tuturor.

Simona (Carmen Tanase) este plictisita si impacata cu viata de “dadaca” pe care o duce, fara a uita nici o clipa de sotul ei, Grigore Varlam (Bebe Cotimanis), care a murit intr-un accident de avion in timp ce incerca sa fuga cu amanta si complicea lui, Amalia (Elvira Deatcu).

Telespectatorii vor putea urmari aventurile personajelor din filmul “Lacrimi de iubire” doar ACASA, duminica, 30 august, de la orele 21.30.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.