Te cunosc de undeva! revine sâmbătă, la Antena 1. Care sunt vedetele din noul sezon

Cel de-al optulea sezon al show-ului transformărilor totale începe  sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu noi concurenți și personaje pline de strălucire.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_230715_TCDU8 Ed1_0061

Andreea Antonescu, Viorica și Margherita din Clejani, Tania Popa, Carmen Simionescu, Florin Ristei, Șerban Copoț, Nadir, Adrian Enache și Cezar Ouatu sunt vedetele care au spus un “da” hotărât provocărilor pregătite de ruleta personajelor, în noul sezon “Te cunosc de undeva!”.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_230715_TCDU8 Ed1_0098“Deja s-a format o tradiție a frumosului și a măiestriei artistice, la emisiunea “Te cunosc de undeva!”. Asta înseamnă să joci în Ligă. Campionii transformărilor sunt cei care sfințesc locul. Este un nou sezon plin de surprize, de “wow”, de momente memorabile.

Sunt fericită să fac parte din acest proiect curat și realizat cu copyright Gabriela Arsenie-Antena1_230715_TCDU8 Ed1_0149sufletul de o echipă remarcabilă. Cine trece pe la “Te cunosc de undeva!” își ia diploma de autenticitate. Rolurile trec, talentul rămâne și artiștii ne surprind cu momente inedite, minunate”, a declarat Ozana Barabancea, juratul vocilor de la “Te cunosc de undeva!”.

Alături de ea, la masa juriului, vor lua loc, și de această dată, Andreea Bălan, care va acorda puncte pentru coregrafie, Andrei Aradits, care va nota actoria, și Aurelian Temișan, care va puncta întregul show de pe scenă. Emisiunea este prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Noul sezon va aduce în fața telespectatorilor Antena 1 nouă concurenți, iar acest număr record va duce și la schimbări în privința jurizării. Care sunt aceste modificări, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă seara, în premiera noului sezon.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_230715_TCDU8 Ed1_0213În prima ediție a show-ului, Viorica și Margherita din Clejani vor cânta în travesti, transformate în Goran Bregovic și Emir Kusturica și acompaniate de întregul taraf din Clejani, condus de Ioniță Manole. În forță vor începe acest sezon și Tania Popa, care va trebui să-l imite pe Connect-R cu a sa piesă “Bagă mare”, și Șerban Copoț care va fi Uddi și va cânta “Aseară ți-am luat basma”.

Ce personaje a pregătit ruleta pentru Andreea Antonescu, Adrian Enache, Carmen Simionescu, Nadir, Cezar Ouatu și Florin Ristei, telespectatorii Antena 1 vor vedea sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20.00, în premiera noului sezon “Te cunosc de undeva!”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.