Radu Vâlcan și Adela Popescu, lună de miere cu senzații tari în Bronx. GALERIE FOTO

Dacă mulți preferă să plonjeze într-un romantism absolut în luna de miere, prezentatorul reality show-ului Burlăcița, Radu Vâlcan, și soția lui, Adela Popescu, au vrut să aibă parte de ceva adrenalină în vacanța în care au plecat imediat după nuntă.

„Fascinați de filmele americante și de viața altfel din New York, am hotărât să ne luăm inima-n dinți și să mergem în The Bronx, cartierul în care niciun taxi nu te duce. Refuză. Mi-e greu să descriu ce am văzut, însă pot să vă spun că nu avem nicio fotografie de acolo pentru că ne-a fost frică să scoatem aparatul foto sau telefonul. Realitatea depășește cu mult ficțiunea, dar deloc în sensul bun. Am intrat în prima gură de metrou pe care am văzut-o”, povestește Radu, prezentatorul reality show-ului „Burlăcița”, difuzat în fiecare miercuri de la 20.30 la Antena 1.

Nu toate zilele au fost marcate de aventură, ci şi de plimbări foarte lungi în orașul lor preferat.

„Dimineața organizam un mic picnic în Central Park, după ce terminam jogging-ul obișnuit. Apoi o luam la pas prin tot orașul. Am petrecut ceva timp prin Brooklyn, un loc absolut deosebit, Soho, extraordinar și el. Nu puteam rata nici meciul de debut al Simonei Halep de la US Open. Evident, mijlocul de transport preferat prin New York era bicicleta. Seara ne linișteam cu un pahar de vin”, dezvăluie Radu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.