Tatal Madalinei Manole isi acuza ginerele

Tatal cantaretei, Ion Manole, a deschis, ieri, pentru CANCAN, o adevarata cutie a Pandorei. Barbatul sustine ca sotul si soacra vedetei au refuzat categoric ca Madalina sa ajunga la un psiholog, desi avusese inca din luna mai prima tentativa de sinucidere.

Lansarea albumului „09 Madalina Manole” de pe 12 mai nu a mai avut loc pentru ca artista a avut probleme de sanatate. „Disperat, Puiu (n.r. – Petru Mircea, sotul cantaretei) ne-a sunat sa venim repede, ca Madalina vrea sa se omoare. Asta a fost chiar in ziua lansarii albumului. Am gasit-o intr-o stare foarte proasta, zacea asa, statea in living acolo intinsa, nu avea chef de nimic. Am vrut sa venim cu un medic de la Ploiesti, moment in care au sarit si Puiu, si mama lui pana in tavan sa nu facem greseala asta, ca Madalina nu are nimic, ca stiu ei ce are si ca o sa fie bine, trece, sa nu venim cu medic si sa afle lumea, sa o discreditam”, ne-a marturisit tatal vedetei.

Mai mult, un var de-al Madalinei luase legatura cu un psiholog, cu care aranjase chiar sa vina acasa la vila vedetei de la Otopeni. „Ginerele meu a sarit ca ne omoara daca aducem un psiholog. Si era casa fetei mele. Noi ne ofeream sa aducem un doctor, deci sa-i acordam asistenta medicala, si stiti ce au facut? Petru nu a vrut sa ne lase sa o ducem la psiholog. I-a adus un vraci, care i-a facut sedinte prin care cica scotea rautatea din om. Apoi a zis ca o duce la Botosani la o manastire, iar cand a ajuns acolo, dupa 500 si ceva de km de condus, Madalina a cazut din picioare in curte. A dus-o pe la niste vraci de acolo, pe urma cand s-au intors acasa a continuat cu vraciul asta”, a declarat, pentru CANCAN, Ion Manole.

Parintele artistei ne-a spus ca Madalina isi dorea sa straluceasca la revenirea ei in forta pe scena muzicala, insa Petru refuza sa o lase sa-si aleaga imbracamintea. „Madalina s-a dus si si-a scos din banii ei 10.000 de euro si zicea ca se duce la Viena sau chiar pana la Paris, pentru ca voia sa se imbrace pentru a „debuta din nou”, cum spunea ea, cu un stil nou de muzica. Petru a zis in fata noastra: „Peste capul meu. Acum nu mai faci ce vrei tu. La noi in Moldova femeile merg la doi metri in spatele barbatilor. Barbatii hotarasc totul”. Sunt convins ca a urmarit sa intre in posesia averii, toate schimbarile s-au produs dupa casatorie”, a adaugat Ion Manole. De altfel, in ziua de dinaintea lansarii, Petru Mircea i-a adus Madalinei o stilista pentru a-i alege tinuta potrivita pe care vedeta sa o poarte la lansarea albumului sau. „Au inceput discutii despre tinuta. S-a trezit cu el ca a adus o stilista in casa fara voia ei. Dupa ce Puiu i-a aratat una cate una hainele, scotandu-le din sifonier si aruncandu-le in mijlocul camerei, stilista i-a spus sa-si bage mintile in cap, sa nu intervina ca nu se pricepe si sa o lase pe Madalina sa-si ia ce ii trebuie”, ne-a povestit Ion Manole. A doua zi, lansarea albumului a fost amanata…. De tot.
Reporterii CANCAN au incercat, ieri, sa ia legatura cu , prin intermediul PR-ului de la Media Pro, dar acesta nu a fost de gasit pentru a-si spune punctul de vedere.

Eugenia si Ion Manole au sesizat ca ginerele lor, Mircea Petru, a devenit un alt om inca de anul trecut. „Puiu se purta foarte mieros cu noi la inceput incat ziceam ca asa paine de om nu am vazut, dar o schimbare usor-usor si din ce in ce mai agresiva in purtarea lui a avut loc dupa ce el si Madalina s-au casatorit. Puiu a inceput sa se poarte ca un dictator in curtea aceea, in primul rand asupra Madalinei, ajunsese el sa hotarasca cu ce haine sa se imbrace fata mea cand merge la televiziuni, sa cumpere in prezenta lui. El a venit cu o bluzita si cu o fusta pe care le luase de la second hand si i-a spus: „Cu astea te-mbraci, ca astea sunt cele mai frumoase, ca tu, Madalina, nu stii, nu ai gusturi”, ne-a povestit tatal artistei.

Citeste totul aici

One thought on “Tatal Madalinei Manole isi acuza ginerele

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.