Madalina Manole a fost sinucisa?

Părea să aibă totul și totuși era atât de nefericită încât și-a încheiat socotelile cu viața chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. În puterea nopții, din motive învăluite într-un mister ce pare de nepătruns, Mădălina Manole s-a otrăvit, scrie Cancan. Nimic pe lumea asta nu a mai contat pentru ea. Nici soțul care dormea liniștit, nici părinții care o iubeau nespus, nici albumul pe care abia îl lansase și, mai ales, nici micuțul Petru, copilul pe care și-l dorise cu disperare, și care abia învățase să meargă.
Oamenii legii care anchetează moartea Mădălinei mai știu că la ora 02.00 artista a făcut un gest ciudat. A scris un SMS, de fapt, un mesaj de adio, dar pe care și l-a trimis tot pe numărul ei de telefon. Textul a rămas salvat acolo. Faptul că nu a expediat mesajul către altă persoană este, potrivit specia­liștilor, semn că își dorea să moară și se temea să nu cumva să fie salvată. Din motive necunoscute, a preferat să nu scrie un bilet clasic de adio, pe hârtie, ci să îl redacteze pe telefon.
Potrivit unor surse apropiate anchetei, Mădălina a fost găsită pe jos, în apropierea ușii de la baie. După ce otrava și-a făcut efectul, cântăreața s-a prăbușit, lovindu-se la cap. Această ipoteză este susținută de faptul că artista avea o vânătaie pe frunte.
Familia Madalinei Manole este in stare de soc. Atat parintii, cat si fratele ei au aflat de tragedie cand au deschis televizorul. „Nu putem intelege de ce cei de la Bucuresti nu ne-au sunat si pe noi, de ce mama Madalinei a trebuit sa afle ca i-a murit fiica de la televizor. Fratele ei s-a dus la serviciu ca intr-o zi normala si a aflat dupa ce l-a sunat o cunostinta tocmai din Grecia”, spune varul artistei, Tibi Manole. Parintii si fratele s-au dus intr-un suflet la Otopeni. Rudele sunt convinse ca nu este vorba despre o sinucidere.
„Madalina nu este o sinucigasa, de asta suntem siguri. Avem si noi unele suspiciuni. Nu vrem sa acuzam pe nimeni, dar parerea mea este ca a fost impinsa sa faca acest gest”, a adaugat varul cantaretei.

4 thoughts on “Madalina Manole a fost sinucisa?

  1. Pacat ca a plecat asa devreme, mai avea atit de multe de spus… Sint multi de vina, dar principalul este sotul. Oricit si orice ar avea cineva de obiectat, acesta nu a vrut sau nu a stiut sa o ajute sa treaca peste acest moment. Nimeni, dar nimeni, nu ar fi fost in stare sa o schimbe in decizia facuta, decit persoana de linga ea. Dragostea, este extraordinara, dar trebuie sa ai linga tine persoana care iti este intr-adevar jumatatea. Ori, acest lucru, se stie, nu se intimpla intotdeauna. Pretindem doar ca iubim, in spatele unei situatii materiale sau a unui interes anume, si ne traim doar viata, cu speranta ca va fi mai bine. Madalina a avut nevoie de mai multa dragoste, si nu a avut cine sa i-o impartaseasca. Mare pacat… Dumnezeu sa o odihneasca in vesnica pace. La revedere LINA MADALINA.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.