Tanti Florica şi Victoriţa pleacă în vacanţă la băi

Atunci când nişte fotografii dintr-o vacanţă din tinereţe îşi fac apariţia dintr-o carte de reţete culinare, Tanti Florica află că Victoriţa nu a fost niciodată la băi pentru că… îi este frică să meargă cu trenul.

În cel de-al optulea episod al sitcomului, difuzat de ProTv miercuri, 20 noiembrie, de la 21.30, Tanti Florica plănuieşte să-şi ducă prietena de-o viaţă într-o vacanţă de neuitat. Şansa pare să-i surâdă cu atât mai mult cu cât găseşte dosit în fotoliul pe care îşi face veacul Tataie un teanc de bani. Aşadar, timp de două săptămâni, cele două prietene se vor relaxa la băi, iar Florica speră chiar să întâlnească acolo un bărbat alături de care să-şi refacă viaţa.

Profitând de absenţa stăpânei casei, Tataie are de gând să petreacă aşa cum a mai văzut doar prin filmele deocheate pe care le urmăreşte cu tot mai mult interes. Giani promite să aducă două domnişoare care să încingă atmosfera, în timp ce Tataie va achita nota de plată aferentă unei petreceri de un asemenea calibru. Ce se întâmplă atunci când bătrânul îşi dă seama că nu mai are banii, într-un nou episod al sitcomului Tanti Florica. 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.