Prognoza vremurilor cu Busu la ”Serviciul Roman de Comedie”

CC1K8671Daca tot e stapanul vremii la Pro Tv, miercuri seara la ”Serviciul Roman de Comedie” Florin Busuioc va face prognoza vremurilor. Invitatul lui Toni Grecu se va amuza impreuna cu acesta intr-un interviu savuros si va puncta cu umor care sunt vremurile ce-i asteapta pe romani: cresterea pretului la benzina va genera o ceata densa si frig in toate buzunarele, in zonele de deal si de munte oamenii vor renunta la masini si vor merge cu calul, de Anul Nou oamenii vor merge cu capra si cu ursul, iar in restul anului vor merge cu cersitul la FMI.

In editia difuzata la Pro Tv de la ora 20.30, Florin Busuioc se va intalni si cu Greta (Gina Pistol) si Areta (Jojo), care ii vor prezenta vremea in stilul lor, cu ploi cu sampanie frantuzeasca, apoi va da nas in nas si cu Lovinia (Aniela Petreanu) si Costel (Mihai Bobonete).

Tot in editia de miercuri, un intreprinzator (Mihai Bobonete) se gandeste sa faca o crescatorie de alge halucinogene, care au efect euforizant si se consuma in mancaruri gatite. Iar la rubrica ”Asa ceva nu exista”, agentii SRC fac glume pe seama unui caz real: un procuror de la Buzau (Caludiu Maier) a pierdut la poker banii de flagrant, 100.000 de euro marcati.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.