Tania Budi dezvăluie reţeta unei îngheţate de regim

• Sâmbătă, 10 martie, de la 10.00, în „Ce se întâmplă, doctore?”, emisiune ce poate fi urmărită pe ProTv şi voyo.ro

6 din 10 femei care ţin dietă se îngraşă în loc să slăbească, iar insuccesul unui regim alimentar este accentuat după vârsta de 40 de ani, când metabolismul încetineşte. Sâmbătă, într-o nouă ediţie a emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, reprezentantele sexului frumos află că, pentru a evita la maturitate surplusul de kilograme, specialiştii mizează pe soia şi pe condimentele iuţi. De asemenea, îndulcitorii artificiali trebuie înlocuiţi cu preparatele uşoare făcute în casă. Solidară cu femeile care visează la o siluetă de vis, Tania Budi dezvăluie o reţetă de îngheţată light, moştenită chiar de la bunica ei.

Orice femeie se simte mai bine în pielea ei atunci când apelează la mici trucuri de înfrumuseţare, iar machiajele de inspiraţie orientală pot face senzaţie într-o seară specială. Roxana Ionescu, fascinată de tatuajele cu henna, este ghidul telespectatorilor ProTv într-un târg dedicat atracţiilor din orient. Smokey eyes, culori puternice şi tatuaje temporare, pe toate acestea mizează experţii în make-up din lumea arabă.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe voyo.ro, acolo unde pot fi vizionate şi celelalte ediţii mai vechi, totul pentru a afla cât mai multe trucuri despre sănătate, dietă, sport şi frumuseţe, chiar de la prezentatoarea emisiunii, Oana Cuzino.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.