10.000 de oameni au sarbatorit Ziua Femeii la concertul ProFM Super Girl

De Ziua Femeii, ProFM a adunat la concertul “Super Girl” peste 10.000 de oameni la Afi Palace Cotroceni. DJ-ii ProFM George Vintila, GreeG, Marius Onuc, Nono Semen, Madalina Vintila, CRBL si matinalii de la „Alarma” – Sara si Nicolai – au sarbatorit 8 martie in stil Legalize Joy si au venit special in centrul comercial pentru a le oferi doamnelor si domnisoarelor citeva surprize.

Au impartit frezii, zambete, urari si pupaturi, iar de la ora 18.30 toata gasca ProFM a urcat pe scena si i-a prezentat pe Delia, Mandinga, Anda Adam, Grasu XXL & Maximilian, Corina, Dragos Chircu, Radio Killer, Narcotic Sound, DJ SAVA, Nick Kamarera si Ciprian Robu, care au incins atmosfera si au cintat mai bine de trei ore.


Momentele haiaose nu au lipsit, iar protagonistul lor a fost matinalul Bogdan Nicolai, care a impartit flori pe un Segway, fiind pentru prima data cind s-a urcat si a folosit un astfel de mjloc de locomotie. “A fost o premiera pentru mine, nu a fost chiar usor sa imi tin echilibrul si sa impart flori, dar a fost o experienta foarte amuzanta”, a declarat DJ-ul ProFM. Emotiile au aparut pentru el si in timpul concertului, cand Corina l-a chemat special pe scena si a dansat cu el. In culise, intr-un interviu acordat Stirilor ProTv, Corina a povestit ca ziua de 8 martie este speciala pentru ea, deoarece de Ziua Femeii l-a cunoscut pe sotul ei.

De 8 martie a fost usor sa legalizam distractia, iar concertul live sustinut de artisti a fost cu siguranta Legalize Joy. Si in acest an am respectat traditia de a imparti flori, de aceasta data ne-am mutat in door iar citeva mii de frezii si-au gasit loc in mainile doamnelor si domnisoarelor care au fost aseara alaturi de noi ”, a declarat George Vintila la finalul evenimentului ProFM Super Girl.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.