„Supervelionul ProFM” si ProTV, cu cei mai tari artisti in Piata Revolutiei

Noul An începe cu o zi de marti… 2013, dar gasca ProFM ii aduna pe toti in noaptea dintre ani in Piata Revolutiei, unde vor demonta toate superstitiile. Spiritul Legalize Joy ii va pune pe cei prezenti in chef de mega distractie si ii va face bucurosi la maximum de noul inceput. Inrolati în Joy Division, ascultatorii ProFM si telespectatorii ProTV vor intra in 2013 fara superstitii cu „Supervelionul ProFM”, cand ProFM da prima petrecere de dupa… sfarsitul lumii, in aer liber.

Trio-ul care le va face tuturor o seara minunata in Piata Revolutiei si care va prezenta artistii ce vor canta live la „Supervelionul ProFM” este format din maestrul de ceremonii George Vintila, cu o traditie de 16 ani pe scena Revelionului ProTv & ProFM, caruia i se alatura colegii DJ Marius Onuc si Madalina Vintila. Fara niciun fel de superstitii, ei le spun tuturor ca „Joy is for freein Piata Revolutiei impreuna cu Voltaj, Smiley, Connect-R, Lotus & Cristi Minculescu, participantii la Vocea Romaniei, dar si Daryela, Meena K, Anya, Alina Eremia si Sore din LaLa Band, si bineinteles Loredana, tuturor alaturandu-li-se baletul lui Edi Stancu.

Daca crezi ca 2012 a fost un an greu din punct de vedere al semnelor care ti-au aparut, uite ca poti incheia intr-o nota altfel si poti spera ca fiecare superstitie va disparea o data cu o noapte in care artistii tai preferati se aduna din nou sa genereze o vibratie mai buna pentru noul an si nu uitati: Joy is Free cu ProFM la Supervelionul ProFM ”, declara George Vintila. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.