Smiley, Loredana, Horia Brenciu si CRBL canta alaturi de Marius Moga de ziua lui

• Sambata, 29 decembrie, ora 21.30, la Hard Rock Cafe

 

Anul acesta, Marius Moga stie foarte clar ce cadou isi doreste de ziua lui: sa cumpere instrumente muzicale unor copii talentati aflati in centrele de plasament. Pentru asta, Marius isi va aniversa ziua printr-un concert caritabil, “Happy Birthday Music!”,ce va avea loc pe 29 decembrie, incepand cu ora 21.30, la Hard Rock Café.  In aceasta seara, pe scena vor urca alaturi de Moga colegii antrenori de la “Vocea Romaniei”, Smiley, Loredana si Horia Brenciu, darsi CRBL, Monica Anghel, Delia si Whats UP”. Invitati in concert vor fi si fostii concurenti preferati de la “Vocea Romaniei”, care au spus numaidecat prezent la invitatia antrenorului: Julie Mayaya, Vizi Imre, Cezar Dometi, Silviu Pasca, Dalma Kovacs, David Bryan, Cristi Nistor, Cristian Sanda si Liviu Teodorescu.

“Dupa ce le-am aflat povestile, mi-am dorit foarte mult sa ii ajut pe acesti copii si ma bucur ca am alaturi atat de multi prieteni care imi sustin cauza. Faptul ca vor veni la acest concert este cel mai frumos cadou pe care mi l-ar putea face de ziua mea”, a declarat Marius.

Concertul caritabil “Happy Birthday Music” va avea loc pe 29 decembrie, incepand cu ora 21.30, in Hard Rock Café. Evenimentul este deschis tuturor celor care isi doresc sa se bucure de o seara cu muzica buna si sa sustina talentul unor copii a caror singura sansa este ajutorul celor din jur.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.