SuperVelionul powered by ProTv si ProFM da petrecerea la maximum in Piata Revolutiei

ProTV si ProFM legalizeaza distractia la cea mai mare petrecere de Revelion in aer liber, in Piata Revolutiei. Seara de 31 decembrie 2013 le va oferi celor care vor sa treaca in noul an cu chef de party, cei mai buni artisti din Romania: Mandinga, Voltaj, Sore, Smiley, Cabron, Loredana si concurentii emisiunii “Vocea Romaniei” vor concerta pe scena SuperVelionului powered by ProTV & ProFM.

Si cum traditiile se cer respectate mai ales in momente de sarbatoare, cel care le va spune tuturor bun venit in Piata Revolutiei este nimeni altul decat Dj-ul ProFM si prezentatorul Live@6 la MTV – George Vintila.

“Este al 17-lea an pentru mine si este o traditie pe care o respect: aceea de petrece si de a prezenta SuperVelionul in Piata Revolutiei. Si nu sunt singurul: publicul care ne incalzeste in fiecare an, venind in numar mare… parca tot mai mare la cea mai tare petrecere in aer liber”, spune George care ii va avea alaturi pe colegii Dj-I ProFM Marius Onuc si Madalina Vintila. “Iata suntem doar o parte din gasca ProFM dar te asteptam la cel mai tare – ca volum si numar de party people – SuperVelionul”, incheie George.

In mijlocul prietenilor se simte si Smiley, care si in acest an se bucura ca petrece noapte dintre ani, in Piata Revolutiei pe scena SuperVelionului. “Eu am deja o prietenie cu oamenii care se aduna in Piata Revolutiei si nu concep sa petrec altfel Revelionul decat acolo, pe scena, cantand”, spune artistul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.