Maratonul bunei dispoziţii – Revelion online marca Arhiva TVR

Pe 31 decembrie, 12 episoade memorabile, cu cei mai mari actori români ai tuturor timpurilor, pot fi vizionate online

Cine îşi aminteşte cu nostalgie de nopţile dintre ani, petrecute în faţa televizorului, în compania unor personalităţi dragi ale scenei româneşti? De atunci, prea mulţi au plecat, din păcate, dintre noi… dar ne-a ramas moştenirea lor artistică: o colecţie impresionantă de emisiuni de divertisment, de care s-au bucurat şi încă se vor mai bucura generaţii întregi.

Pentru 31 decembrie 2013, Arhiva TVR pregăteşte Maratonul bunei dispoziţii: 57 de ani în 12 episoade interactive, cu însemnătate specială la final de an – un eveniment dedicat tuturor celor cărora le este dor de farmecul nopţilor dintre ani, aşa cum erau odinioară, când nu aveam televizoare cu ecran plat, dar programele de divertisment ne bucurau sufletul.

Arhiva TVR îşi propune, astfel, să readucă în prim-plan spectacolele de dans şi muzică, precum şi scheciurile marilor actori de ieri, pentru a fi descoperite şi apreciate şi de către generaţiile de azi. Dem Rădulescu, Alexandru Arşinel, Stela Popescu, Amza Pellea, Aura Urziceanu, Corina Chiriac, Octavian Cotescu, Toma Caragiu, Dan Tufaru – iată doar câteva dintre numele marilor artişti care ne înseninau odinioară vieţile.

Internauţii au astfel ocazia de a parcurge cei 57 de ani de televiziune, comprimaţi într-o serie de materiale memorabile, ce pot fi urmărite pe 31 decembrie, pe pagina de facebook a Arhivei TVR şi pe canalul de YouTube dedicat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.