Spectacolul Crăciunului la Antena 1

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_131213_Acces Direct micaEmisiunea prezentată de Simona Gherghe a pregătit o ediție emoționantă, în Ajunul Crăciunului, la Antena 1. Mamaia Niculina, bătrâna de 84 de ani terorizată pentru că vindea la colț de stradă câteva legături de verdeață, va avea parte la “Acces Direct” de cea mai mare surpriză din viaţa ei. Cu lacrimi îmi ochi, femeia îşi va plânge amarul pe umărul lui Fuego. Şi Mirabela Dauer va veni să o cunoască pe mamaia eroină.

O lecţie de suflet ne va da şi Lorelai. Fata care s-a născut fără mâini, și pe care telespectatorii Antenei 1 o știu deja de la “Next Star”, vrea să-şi îndeplinească misiunea: să facă lumea fericită. Doar că în Ajun de Crăciun va avea parte şi ea de o supriză.

Pe 24 Decembrie, în Seara de Ajun, Antena 1 difuzează filmul de animație “Cum să-ți dresezi dragonul”, nominalizat la Oscar, Globurile de Aur si Bafta

Spectacolul Crăciunului aduce în seara de Ajun, la Antena 1 o premieră: “Cum să-ți dresezi dragonul” (“How To Train Your Dragon”), minunatul film fantastic de animație, realizat de DreamWorks Animation, în anul 2010, după cartea cu același nume. O aventură veselă în lumea mitică populată de vikingii cei puternici și de dragoni neîmblânziți.

Concert Ştefan Bănică, 24 decembrie, 22.30

Anul acesta, în Ajun de Crăciun, telespectatorii Antena 1 intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă în pași de rock’n’roll, împreună Copyright_Mihai Stetcu_Antena 1_300514_XF 4_0036Ștefan Bănică. „E o mare bucurie pentru mine sa susțin pentru al 13-alea an la rând concertele de Crăciun, la Sala Palatului, dar și o mare responsabilitate. S-a creat o adevărată tradiție și e o onoare să văd săli pline seară de seară, cu un public divers, care acoperă mai multe generații, de la copii, adolescenți, tineri, până la părinți și bunici. La concertele de Crăciun nu vin doar oameni din București, ci și din alte orașe sau colturi îndepărtate de ţară sau chiar romani care vin din afara ţării special pentru concertul de Crăciun, care își fixează concediul în funcție de perioada concertelor. Le mulțumesc tuturor! Pe 24 decembrie vă aducem în dar, de Moș Crăciun, concertul televizat, la Antena 1, de la ora 22.30. Va doresc tuturor sărbători fericite, sănătate, pace în suflet și un an nou mai bun!”, a declarat rock-starul de la “X Factor”.

În ediţia specială de Crăciun la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, Răzvan şi Dani fac casting pentru Moş Crăciun

În ediţia specială de Crăciun, difuzată în dimineaţa de 25 copyright Gabriela Arsenie-Antena1_091214_Neatza_0004decembrie, de la 8 dimineaţa, Răzvan şi Dani sunt în căutarea celui mai bun Moş Crăciun. Pentru că numai nişte eroi puteau decide cine este cel mai iubit bătrânel din lume, cei doi prezentatori vor îmbrăca costumele de Super Eroi. „Am făcut primul casting de Moş Crăciun la care s-au înscris şi Crăciuniţe. Va fi o ediţie în care se va râde mult”, spune Răzvan Simion.

Pe 25 decembrie, de la 20.30, la Antena 1,„Next Star”, ediţie specială de Crăciun

În ediţia specială difuzată în prima seară de Crăciun, pe 25 decembrie, de la 20.30, la Antena 1, foştii concurenţi de la „Next Star” vor reveni pe scena show-ului pentru a îndeplini visurile altor copii mai puţin norocoşi. Ei vor trăi din nou emoţiile jurizării în faţa lui Pepe, Lora, Vasile Muraru, Maria Cârneci şi Connect-R într-o competiţie în care vor cânta şi dansa pentru a susţine cazurile unor copii care au nevoie de ajutor. „Va fi o seară în care vom aduna laolaltă emoţie şi bucurie, lacrimi şi zâmbete”, spune Dan Negru.

Omar Arnaout, Carina Mihăilă, Rose Marie, Elena Hasna şi David next starFocsanschi sunt doar câţiva dintre copiii care vor reveni pe scena show-ului într-o seară magică şi vor fi alături de copiii ale căror visuri luptă să le îndeplinească. „De fiecare dată mă bucur enorm să revin pe scena de la Next Star, iar în ediţia de Crăciun, bucuria e cu atât mai mare, pentru că voi cânta pentru visul altui copil. Am emoţii atât de mari, încât cred că nu le-am avut nici în finală”, spune Rose Marie, câştigătoare sezonului cu numărul trei.

Câştigătorul primului sezon al show-ului, Omar, este şi el încântat să revină în ediţia specială de Crăciun din acest an: „Este o atmoferă de sărbătoare la filmări. Mă bucur să stau o zi întreagă la filmări alături de juriu, de Dan Negru şi de colegii mei. Cred că şi dacă totul ar dura două zile, toţi am avea energie şi entuziasm pentru că este cel mai frumos să faci surprize de sărbători”, declară Omar.

Finala „X Factor” live, 26 decembrie, 20.30

După luni de căutări prin toată țara, audiții în fața juraților, probe de canto și coregrafie, un cantonament de două luni de zile și trei gale live, „X Factor” se îndreaptã cu paşi repezi cãtre marele deznodãmânt. Cei patru finalişti, aleşi de către telespectatori în _MIS0734urma volturilor prin sms la 1313 au ultima şansã sã demonstreze cã meritã sã ocupe un loc pe scenã. Doar unul va primi însã titlul de star cu factorul X şi, mai ales, marele premiu în valoare de 100 000 de euro. Norocoşii concurenţi vor avea de intepretat fiecare câte o piesă românească, dar şi un duet alături de mentorii lor, în urma cărora se vor decide cei doi finalişti, care se vor duela pentru ultima oară pe scena „X Factor”. Şi în acest an, decizia finală le va aparţine telespectatorilor. Despre marea finală, diva Delia spune: „Va fi grandioasă, cu siguranţă, dar cum aş putea sa vă dezvălui ce se va întâmpla? Pot doar să vă promit că va merita să vă uitaţi!”.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.