Smiley si Pavel Bartos – modele pentru doi caricaturisti de la “Romanii au talent”

Diversitate, uimire si umor sunt cuvintele care caracterizeaza cea de-a sase editie a show-ului “Romanii au talent”, difuzata de ProTV vineri, 23 martie, de la ora 20.30. Unde sunt instrumente si muzica este negresit si Andi Moisescu. Juratul a incercat de aceasta data sa cante la hang, un instrument ciudat, despre care nu a mai auzit pana acum, dar pe care a reusit sa-l stapaneasca pana la urma.

Daca e nevoie de ajutor, Smiley si Pavel sunt mereu prezenti. Cei doi au fost modele pentru doi tineri caricaturisti din Timisoara, care au vrut sa demonstreze viteza cu care pot realiza aceste caricaturi. Pe langa desenele facute pe scena, acestia au venit pregatiti cu cate un cadou si pentru membrii juriului: Andi, Andra si Mihai. Cum arata desenele si de ce au starnit hohote de ras, telespectatorii vor vedea vineri, de la ora 20.30.
Printre momentele prezentate pe scena de la “Romanii au talent” vor fi contorsionisti, numere pirotehnice, dansatori, acrobati, dar si alte talente total neasteptate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.