Sişu şi Double L prezintă MTV „Euro Top 20” dintr-o limuzină


Direct de pe scena hip-hopului românesc, joi, 6 august, de la 13.00, Sişu prezintă şi comentează cele mai bune melodii europene la MTV „Euro Top 20” alături de Double L, producătorul noului său album!

Aflat pentru prima dată în postura de VJ MTV, Sişu povesteşte că i-a plăcut experienţa de prezentator şi recunoaşte că s-a simţit ca acasă. Vedeta hip-hop a ales să interpreteze piesele într-o locaţie aparte, din interiorul unei limuzine, alături de Double L, cel cu care a făcut echipă pentru realizarea celui mai recent album.

Timp de doi ani, artistul a lucrat intens la melodiile de pe viitorul album, intitulat „Vacanţă în Mexic”. Hip-hop-erul le promite fanilor un nou clip pentru single-ul „Fac din noapte zi”, după data de 16 august şi lansarea albumului în toamna acestui an.

Dintre artiştii de talie internaţională pe care i-a analizat în cadrul clasamentului Euro Top 20, Sişu îşi mărturiseşte preferinţa pentru Beyonce şi laudă îndrăzneala lui Lily Allen de a cânta piese precum „Fuck you”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.