Loredana cinta in circiuma din "Aniela"

Loredana cinta melodii din Bucurestiul de odinioara, in rolul unei celebre cintarete din Micul Paris – Mimi, in “Aniela”.

Loredana va interpreta rolul unei cintareate, cunoscuta si adorata in Bucuresti la inceputul secolului trecut: ”Personajul meu se numeste Mimi si este o fata nascuta intr-o familie saraca, o fata modesta, care ajunge la oras si cinta intr-o circiuma din Bucuresti.

Atrage in fiecare seara multa lume care vine sa o asculte, spre bucuria circiumarului ca i se golesc butoaiele.

Ea vrea doar sa cinte, sa se simta bine si sa ii faca si pe ceilalti sa se simta la fel, dar si sa descopere tinere talente. Melodiile pe care le cinta o ajuta sa inteleaga ca iubirea vine in primul rind prin muzica. Carciuma este locul in care se vor tese foarte multe intrigi si cu siguranta Mimi va fi partasa unor evenimente interesante”, marturiseste Loredana.

Propunerea de a juca in ”Aniela” a fost o dubla provocare atit pe plan muzical, cit si actoricesc: ”Postul ACASA deja si-a obisnuit publicul cu productii extraordinare, iar “Aniela” este o provocare pentru toata lumea.

Trebuie sa intru in pielea unui personaj care a trait in alta epoca, iar pentru asta am facut o documentare despre acea perioada, am studiat muzica de atunci, felul oamenilor de a vorbi, de a se imbraca, gesturile, atitudinea”, adauga Loredana.

Telespectatorii vor asculta slagare celebre din Bucurestiul de odinioara, interpretate de o voce celebra din zilele noastre – Loredana.

One thought on “Loredana cinta in circiuma din "Aniela"

  1. Sper sa iasa un film reusit, eu cred ca loredana poate face un rol bun cu toate ca nu prea are experienta in acest domeniu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.