Scorpions, la Bucureşti, în turneu de adio

Trupa Scorpions va susţine un concert la Bucureşti, la Zone Arena, pe 9 iunie, în cadrul turneului de adio, „Get Your Sting And Blackout World Tour”, informează organizatorii, citati de Mediafax.

Membrii Scorpions şi-au anunţat retragerea glorioasă din rândul greilor rockului printr-un turneu gigant, „Get Your Sting And Blackout World Tour”, început pe 10 martie anul trecut, la Praga, şi care se va încheia la sfârşitul anului 2012.

Începând din 7 iunie, în Bucureşti, Zone Arena se va transforma în cartierul general al celor peste 110 membri ai staff-ului tehnic al formaţiei Scorpions, pentru ca în 9 iunie românii să fredoneze alături de muzicieni versurile pieselor „Wind of Change”‘ „Still Loving You” şi alte melodii devenite adevărate legende ale muzicii.

Membrii Scorpions vor ajunge în Bucureşti cu două zile înainte de concert, cu un avion privat, din Budapesta, urmând ca la aeroport să fie aşteptaţi de cinci limuzine.

Concertul de la Zona Arena va fi organizat de compania Project Events. „Am negociat timp de aproape un an cu managementul trupei. Ne-am dorit foarte mult să îi aducem pentru ultima oară la Bucureşti. Scorpions are foarte mulţi fani în România, iar spectacolul pe care ei îl fac pe scenă este deosebit„, spune Sorin Săraru de la Project Events.

 

Preturile biletelor pornesc de la ….. Citeste totul aici

One thought on “Scorpions, la Bucureşti, în turneu de adio

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.