Ruxandra Rusan de la Prima TV şi-a înscris fiul la clasa pregătitoare

Ruxandra Rusan, prezentatoarea emisiunii “Totul despre mame” de la Prima TV, şi-a însoţit fiul în prima lui zi de şcoală.

“Ca mulți alţi părinți, am ezitat și noi între a-l mai lăsa pe Tudor un an la grădiniță și a-l da la școală, la clasa pregătitoare. După ce am pus lucrurile în balanță, am decis să avem încredere în inițiativa sistemului de învățământ”, spune Ruxandra.

Prima zi de şcoală a fost o experienţă pozitivă, atât pentru mamă, cât şi pentru fiu. “Am avut cu toții emoții, însă domnul învățător i-a preluat pe cei mici și i-a dus spre sala de clasă, care arată altfel decât pe vremea când eram eu elevă. E o sală luminoasă, curată, cu băncile așezate în cerc”, povesteşte Ruxandra.

“Tudor s-a întors acasă vesel nevoie mare şi sper să rămână cu aceeași stare de spirit și în continuare. L-am întrebat pe Tudor ce i-a plăcut cel mai mult în prima lui zi de școală, iar răspunsul a fost: «pauza și sandvișul»!”.

Pe Ruxandra Rusan o puteţi urmări în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, de la ora 8.30, la “Totul despre mame”, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.