Elena Gheorghe, Matusa Polly in Generatia Tom Sawyer

Elena Gheorghe se alătură campaniei de promovare a filmului Tom Sawyer. Solista a acceptat provocarea Parada Film de a participa la o sesiune foto inedită. Perfecționistă și foarte perseverentă, Elena Gheorghe a dat viață personajului mătușa Polly.

După Gianina Corondan , Irina Margareta Nistor, Paul Ipate, Ioana Blaj, Monica Jitariuc și Raluca Andreescu a venit rândul Elenei Gheorghe să susțină “Tom Sawyer”, un film care trebuie văzut atât de cei mici, cât și de părinții și bunicii care au copilărit cu romanul “Aventurile lui Tom Sawyer”.

Parada Film va lansa în această toamnă, în cinematografele din România,lungmetrajul “Tom Sawyer” în regia lui Hermine Huntgeburth. Ecranizare a romanului “Aventurile lui Tom Sawyer” scris de Mark Twain, filmul va avea premiera pe 12 octombrie.
O dată cu lansarea în cinematografe, compania de distribuție lansează o campanie inedită de promovare a filmului. Nume sonore din lumea culturală, showbiz, media, social media dau viață personajelor din Tom Sawyer într-un proiect marca Parada Film.
Peste 20 de personalități și-au unit forțele pentru a promova unul dintre cele mai iubite personaje ale copilăriei: Tom Sawyer. Îmbrăcate în haine inspirate din filmul care va rula în această toamnă și în cinematografele din România, shooting-ul a durat o lună de zile și a fost realizat de artistul fotograf Dan Pierșinaru în Studio 2, iar artwork-ul a fost realizat de designerul Alexandru Nimurad.

Pelicula “Tom Sawyer”, filmată parțial în România timp de patru săptămâni, a rulat deja în țări precum Germania, Franța, Rusia și s-a bucurat de succes în rândul spectatorilor de toate vârstele.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.