Roxana Ionescu, dans acvatic in prima editie „Serviti, va rog!”

ProTv dă startul, marti, 31 iulie, de la ora 20.30, unui nou sezon al emisiunii „Serviţi, vă rog!”, care va introduce  telespectatorii ProTv în lumea fascinantă a circului. 

Roxana Ionescu, una dintre vedetele care deschide noul sezon al emisiuni „Serviti, va rog!”, va surprinde telespectatorii cu un dans acvatic. Alaturi de Carmen Tanase, Mihai Bobonete si Pepe, aceasta a facut parte dintr-un spectacol de circ. Roxana a tinut neaparat sa execute acest dans, chiar daca nu stie sa inoate foarte bine si, in plus, nu a mai stat niciodata cu ochii deschisi sub apa. „La inceput toata lumea ma intreba daca sunt sigura ca vreau sa fac asta. Mi-a placut foarte mult ideea si, desi am avut ceva emotii din cauza faptului ca trebuia sa stau mult cu capul sub apa, cred ca pana la urma m-am descurcat”.

Efortul Roxanei nu a ramas fara urme, aceasta alegandu-se cu o gramada de vanati dupa aceasta experienta. Pe langa show-ul care a iesit perfect, Roxana a primit si o multime de laude din partea lui Nea Marin, iar asta chiar e lucru rar.

Cele patru vedete din fiecare ediţie a emisiunii vor locui exact în aceleaşi condiţii ca şi circarii şi vor experimenta viaţa de nomad a personajelor din această lume. Aşadar, alături de circari cu tradiţie, vor fi nevoite să vegheze la bunul mers al lucrurilor din zorii zilei până noaptea târziu. Fie că este vorba de amplasat cortul în care au loc spectacolele, de hrănit, spălat şi îngrijit animalele sau de convins oamenii să vină la reprezentaţii, vedetele vor fi atent supravegheate de Nea Mărin şi obligate să dea dovadă de implicare, deoarece viaţa la circ este frumoasă, dar nicidecum uşoară. Mai mult decât atât, vedetele trebuie să intre cât de bine pot sub pielea animalelor, nu de alta, dar au mare nevoie să fie ascultate de necuvântătoare în timpul show-urilor în care ei sunt şi protagonişti. Aşadar, munca lor nu se desfăşoară doar în spatele scenei, ci şi  în faţa publicului.

Bineînţeles, publicul trebuie convins de ineditul reprezentaţiilor şi, tocmai de aceea, cei 4 invitaţi din fiecare ediţie vor fi responsabili şi de promovarea evenimentelor, fie că este vorba de creat mesaje atractive, fie că este vorba de împărţit pliante.
La finalul demonstraţiei, circarii vor decide cine a dat dovadă de cea mai mare implicare, cine s-a făcut cel mai util şi vor înmâna vedetei câştigătoare o sumă de bani. Aceştia vor fi donaţi domnului Florin Cârpaci, contorsionistul de 82 de ani care a ridicat sala în picioare la  show-ul „Românii au talent”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.