Daniel Niţoiu susţine că are cea mai frumoasă naşă din România

Prezentatorul Ştirilor ProTv de la ora 13.00, Daniel Niţoiu, s-a căsătorit duminică, iar naşă i-a fost cea care i-a predat ştafeta în urmă cu trei ani, Monica Dascălu. Despre naşa lui, Daniel spune că este cea mai frumoasă din România.

Totul s-a desfăşurat aşa cum au visat cei doi îndrăgostiţi. Daniel şi Marina au făcut ambele ceremonii în aer liber, alături de cei dragi, iar  petrecerea a continuat într-un restaurant de pe malul unui lac. Spre surprinderea iubitei lui, Daniel a interpretat special pentru ea melodia lor de suflet, Como É Grande O Meu Amor Por Você, demonstrând astfel că este talentat nu doar la dans, ci şi la cântat.

Alături de Marina şi Daniel au fost familia, foşti colegi de facultate, partenera lui de la „Dansez pentru tine”, Alexandra, şi prietenii apropiaţi, printre care Magda Palimariu şi Piticu’, Elena Lasconi şi soţul ei şi Victor Slav. Elena, care este înzestrată cu o voce demnă de „Vocea României” a cântat şi ea, la finalul petrecerii, „Drumurile noastre” a lui Dan Spătaru.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.