Romanii isi pot lua buletin de “Las Fierbinti”

O data cu lansarea celui de-al patrulea sezon al celui mai de succes serial romanesc al _C1K3150ultimilor 10 ani, orice roman poate avea buletin de “Las Fierbinti”.

Asta pentru ca noua campanie lansata de echipa ProTv genereaza celor care intra pe pagina dedicata, buletindelasfierbinti.protv.ro, un adevarat buletin cu care poate intra toamna aceasta in cea mai nebuna gasca.

_DSC9803Cei care acceseaza pagina buletindelasfierbinti.protv.ro trebuie sa isi aleaga unul dintre cele 9 personaje fierbintene cu care va da un test pentru obtinerea buletinului.

Fiecare test contine 3 intrebari video adresate de personajul ales, cu mai multe variante de raspuns “Las Fierbinti style”. La final, dupa parcurgerea testului, se genereaza un buletin personalizat cu care “fierbintenii” se pot lauda apoi pe Facebook.

Aceasta este a doua campanie digitala din 2013 lansata de Pro Tv dupa “LIKE Fierbinti”– primele episoade din istorie cu final decis de fani in functie de numarul de like-uri (likefierbinti.protv.ro).

Cel de-al patrulea sezon al super serialului de comedie “Las Fierbinti” revine la Pro Tv de joi, 3 octombrie, de la ora 20.30.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.