Românii au talent: Sute de talente autentice în capitala Băniei

Romanii au talent CraiovaCea de-a cincea etapă a preselecţiilor “Românii au talent” s-a încheiat cu succes la Craiova. Luni, 20 octombrie, originalitatea şi creativitatea au pus stăpânire pe capitala Băniei în timpul preselecţiilor pentru noul sezon al show-ului. Sute de aspiranţi la titlul de cel mai talentat român s-au prezentat luni începând cu primele ore ale dimineţii la Teatrul Naţional Marin Sorescu. Participanţii au impresionat juriul şi au insistat să demonstreze de fiecare dată că merită să meargă mai departe în concurs.

De la ansambluri şi formaţii de muzică populară şi dans contemporan, la actori sau luptători de arte marţiale, de la lăutari la numere incredibile de popping sau beatbox, de la imitatori la balerini, toţi au fost prezenţi la Craiova pe 20 octombrie.

Romanii au talent
Trupa Vedete de pe alte planete din Râmnicu Valcea

Căutările continuă, iar cei care au avut curajul să se prezinte la preselecţii au dovedit încă o dată că România mai are talente diverse cu care se poate mândri şi la care vârsta nu reprezintă un impediment. Locuitori ai Craiovei sau ai localităţilor învecinate, cu vârste cuprinse între 5 şi 78 de ani au venit singuri sau însoţiţi de grupuri de susţinători pentru a arăta întregii ţări că oltenii au talent.

Printre cei care au venit în sprijinul concurenţilor s-a aflat şi Cătălin Mihalache, câştigătorul premiului de originalitate al sezonului cu numarul 4 “Românii au talent”. Acesta s-a încărcat cu emoţiile noilor concurenţi şi a spus melancolic printre lacrimi:

Românii au talent mi-a schimbat complet viaţa. Acum sunt un alt om, gândesc liber, nu mă mai ghidez dupa anumite reguli şi nu îmi mai impun tot felul de limite. Acest concurs mi-a demonstrat că talentul meu este real şi mi-a dat şansa să sper la o viaţă mai bună, să fiu mandru de mine şi de ceea ce fac. Îi îndemn pe toţi cei care au talent romanii au talent1să se înscrie la Românii au talent, pentru că această emisiune chiar schimbă destine!”

Caravana “Românii au talent” continuă miercuri, 29 octombrie la Chișinau, la Hotel Codru începând cu ora 10.00 și Iași pe 4 noiembrie la Hotel Unirea, tot de la ora 10.00.

Ediția a cincea “Romanii au talent” invită participanţii să se înscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pentru ca apoi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei prezente în mai multe orașe.

Cei care au un talent pe care doresc să îl arate în faţa întregii ţări sunt invitaţi să participe la preselecţiile “Românii au talent” şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, şi astfel poate deveni noul “Vânător de talente” şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.