Loredana trăieşte REVERIA la Sala Palatului, pe 25 şi 26 octombrie

Loredana concert 4Pregătirile pentru REVERIA sunt pe ultima sută de metri. Pe lângă colegi sau elevi de la Vocea României, Loredana va avea atât sâmbătă, 25 octombrie, cât şi duminică, 26 octombrie, de la ora 20.00, cel puţin un invitat internaţional, alături de care va încinge atmosfera Sălii Palatului pentru mai bine de două ore.

Trupa Loredanei – Agurida – va fi formată pentru aceste două spectacole din 12 membri, iar printre ei îi găsim şi pe singurul cantăreţ la banjo din România, un american stabilit la noi în ţară, dar şi pe cel mai tânăr cobzar român. Pe langă aceştia, vor mai fi prezenţi încă cel puţin alţi 15 instrumentişti invitaţi de-a lungul show-urilor, care vor cânta pe rând la sitar, violoncel, contrabas, trompetă, saxofon şi multe alte instrumente.

Playlistul va fi compus atât din cele mai noi melodii ale Loredanei, cât şi din piese de la Loredana concertînceputul carierei sale, toate reorchestrate pentru a suna cât mai actual. De asemenea, în premieră la Sala Palatului, Loredana va cânta piesa Risipitor într-o prelucrare nouă care cu siguranţă va surprinde publicul.

Pe lângă oufiturile spectaculoase, comandate special din Asia, New York, Anglia sau Italia, o dată cu aceste concerte, cei prezenţi la Sala Palatului vor putea vedea în premieră şi o parte din ţinutele desenate de Loredana pentru colecţia ei în colaborare cu un renumit brand de haine.

Concertul programat pe 25 octombrie a fost anunţat sold out la puţin timp după ce biletele au fost puse în vânzare, iar zilele acestea se pot găsi ultimele bilete pentru concertul de duminică, 26 octombrie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.