Romanii au talent: Bruno Icobet revine in prima semifinala live

_C1K0419_resizeVineri seara, de la 20.30, la Pro Tv,  “Romanii au talent” da startul semifinalelor in direct cu prima serie de doisprezece dintre cei mai talentati concurenti din acest sezon. Ansamblul Crisul, Alla Moisei, Rodion Sucman, Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita, trupa de acrobatii Workout, Adina Gherasim, Ioan Bugnar, Riccardo Massida, Paul Lungu, ansamblul Cervona Kalena si RWBrothers vor da tot ce au mai bun intr-un show live de exceptie, totul pentru a-i convinge pe cei de acasa ca merita sa ajunga pana in finala competitiei.

Pentru aceasta, semifinalistii se antreneaza din greu: isi repeta numarul pana la patru ore zilnic, cum fac membrii ansamblurilor Crisul si Cervona Kalena, contorsionista Alla si Adina Gherasim, dansatoarea la bara. In plus, unii au nevoie, pe langa antrenament, de o _C1K0533_resizedieta speciala: este cazul “fortosului” Rodion Sucman, care mananca de opt ori pe zi. Pe de alta parte, unii au fost mai putin norocosi in ceea ce priveste timpul de pregatire dinainte de show, precum micutul chitarist Andrei Cerbu: “Miercurea trecuta mi-am luxat degetul la baschet si a trebuit sa fie pus in atela. Mi-a ingreunat repetitiile, dar dupa o saptamana mi-au dat-o jos”.

Concurentii cu sange latin sunt si ei pregatiti sa ii cucereasca pe telespectatorii romani. Riccardo Massida, artistul din trupa de circ Bellucci, vrea sa isi indeplineasca misiunea: “sa distrez oamenii, sa ii fac sa rada”. Los Hermanos Dinamita spun ca cea mai importanta pentru ei este “aprecierea publicului, pentru ca el te umple de energie”.

“Sa nu ne reuseasca sincronizarea elementelor”, spun membrii trupei de acrobatii Workout ca este scenariul de care le este cel mai frica. Ioan Bugnar spera sa nu cumva sa se dezechlibreze sau sa cada de pe monociclu din cauza emotiilor, de care se tem si Paul Lungu, precum si dansatorii din trupa RWBrothers.

Tot vineri seara, Bruno Icobet, castigatorul celui de-al treilea sezon “Romanii au talent”, se CC1K7871_resize_resizeintoarce pe scena care l-a facut celebru alaturi de prietenii sai patrupezi, Blue, Ozzy si J, cu un numar special. Mentalistul Vlad Grigorescu si Muneer, “lumina” Loredanei din sezonul al treilea al Vocii Romaniei, ii vor incanta si ei pe cei din fata micilor ecrane cu doua momente in stilul lor inconfundabil

In prima semifinala live a show-ului, Smiley si Pavel Bartos lanseaza super hit-ul Cu CC1K8080_resize_resizefuioru”, hit care va beneficia si de un videoclip. Filmarile au avut loc intr-un parc din capitala, iar fuiorul a avut un loc de cinste in echipa magnifica formata din Smiley, Pavel Bartos si cele trei ajutoare: Maciuca, Marinaru si Vladut.

Numai trei din cei doisprezece semifinalisti vor intra in marea finala a competitiei talentelor. Publicul va avea, bineinteles, primul cuvant de spus: cei de acasa isi vor vota preferatii, iar primii doi din clasament vor merge direct in ultima etapa.

Cel de-al treilea semifinalist va fi ales de catre Andra, Mihai si Andi dintre ocupantii locurilor trei si patru.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.