Muzică, actorie şi sport la O dată-n viaţă

Mirela Vaida, Manuela Hărăbor şi Elisabeta Lipă sunt invitatele Iulianei Tudor în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 11 aprilie, de la ora 21.00

ODV_platou_Iuliana_2

Dacă e vineri seară, e O dată-n viaţă la TVR 1 şi TVR+. Echipa emisiunii a pregătit, pentru 11 aprilie, de la ora 21.00, o ediţie în care telespectatorii se vor bucura de reîntâlnirea cu trei doamne foarte apreciate, care s-au remarcat în domenii diferite. Frumoasa „pădureancă” Manuela Hărăbor va puncta pentru Ardeal, alături de Maria Butaciu, canotoarea Elisabeta Lipă face echipă cu Steliana Sima pentru a susţine cauza Olteniei, iar Mirela Vaida, după ce şi-a demonstrat calităţile vocale în cadrul selecţiei naţionale pentru Eurovision, îmbracă straiele populare moldoveneşti şi vine la O dată-n viaţă însoţită de Matilda Pascal-Cojocăriţa.

Totul va fi asezonat cu acompaniamentul inconfundabil al „Lăutarilor” din Chişinău, conduşi de Nicolae Botgros, dar şi cu dansurile pline de viaţă ale Ansamblului „Doina Dunării”, din Giurgiu.

Noul sezon O dată-n viaţă păstrează reţeta care a consolidat acest format în preferinţele românilor: Orchestra „Lăutarii” din Chişinău, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, asigură acompaniamentul emisiunii, iar personajele Floarea şi Gheorghe – actorii Maria Buză şi Marius Rizea – ne înveselesc cu momentele lor de umor.

De asemenea, cei mai iubiţi interpreţi de folclor fac duete remarcabile împreună cu vedete de calibru din cele mai diverse domenii. Emisiunea păstrează componenta socială, în fiecare ediţie fiind prezentate cazuri ce au nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care constituie, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor.

În ediţia de săptămâna trecută, Analia Selis, o ardeleancă-argentiniană autentică, ne-a transmis cu mare exactitate… buletinul meteo. S-o revedem interpretând în stil propriu „Aoleu, ce ploaie vine de la Cluj!„.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.