„Romanii au talent”: Alexe „Krem” Razvan, Vasile Godja si Gigel Frone ajung in marea finala

In Vinerea Mare, ProTV nu a avut rival pe nici un segment de public, cu emisiunea “Romanii au talent”, aceasta situandu-se pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor la distanta mare fata de urmatoarea clasata. Asa se face ca cea de-a doua semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent” a reusit in mintutul de aur de la 22.18 sa inregistreze 25,5 puncte de rating si o cota de piata de 50,1%, adunand in fata micilor ecrane aproape 5 milioane de romani.

La fel de impresionante sunt si audientele medii inregistrate pe toata durata emisiunii (20.29-00.08). Astel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani ProTV obtinea o audienta medie de 17,5 puncte de rating si o cota de piata de 44,4%, in timp ce Antena 1 obtinea doar 2,6 puncte de rating si 6,7% cota de piata.

La nivelul intregii populatii a Romaniei, ProTV inregistra pe toata durata emisiunii o audienta medie de 17,4 puncte de rating si 39,5% cota de piata, emisiunea fiind urmarita pe tot parcursul ei de aproape 3 milioane si jumatate de telespectatori, urmat fiind de Antena 1, care obtinea doar 4,0 puncte de rating si 9,1% cota de piata.

Si pe intreg publicul din mediul urban, emisiunea “Romanii au talent” nu a avut concurent, inregistrand 16,6 puncte de rating si o cota de piata de 38,1%, in timp ce Antena 1 obtinea doar 3,6 puncte de rating si 8,3% cota de piata. Editia “Romanii au talent” difuzata de ProTv in Vinerea Mare a fost una incarcata de voie buna, emotie, suspans. Printre numerele care au facut spectacol au fost jongleriile cu blaturi de pizza sau cu joc, muzica de toate genurile si dans in cele mai variate forme.

Finalistii

La finalul serii s-a decis numele a inca 3 finalisti care se vor duela in marea finala din 11 mai pentru premiul de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman. Pe primul loc, in urma voturilor telespectatorilor s-a aflat Alexe “Krem” Razvan, care in opinia juratului Andi a prezentat o demonstratie perfecta de carisma si talent actoricesc, pe langa aceea a unui rapper desavarsit. Tot acum a dezvaluit Andi si ce a vrut sa spuna la preselectii cand a zis: TU esti! “Esti cel care merita sa intra in finala, cel mai complex talent pe care l-am vazut la “Romanii au talent”, au fost cuvintele lui Andi Moisescu.

La randul lui, Mihai Petre i-a indemnat deschis si cat se poate de direct pe telespectatori sa-l voteze pe Alexe “Krem” Razvan pentru marea finala. Mihai Petre l-a descris pe Razvan drept artistul complet care are inteligenta, sufletul, energia si carisma unui artist desavarsit. “Tu ai de toate! Esti nr. 1 in semifinala asta!”, a fost concluzia lui Mihai Petre. Juratii au spus ca e obligatoriu sa-l vedem de Alexe “Krem” Razvan in finala si iata ca dorinta le-a fost indeplinita.

Pe locul al doilea in topul voturilor telespectatorilor s-a situat ceterasul Vasile Godja, care a facut un adevarat spectacol la “Romanii au talent” si a cintat din toate pozitiile: cu capul in jos, cu arcusul in decolteul fetelor, cu vioara pe umarul acestora, fara corzi, inaltat pe umerii dansatorilor. “Ne-ai avut la degetul mic” – a spus Andi Moisescu. “Dupa parerea mea, ne-ai aratat cum e Romania, pentru ca tu esti Romania!„, a mai adaugat acesta. La randul lui, Mihai Petre l-a numit “talentul autentic romanesc”. Andra a declarat ca, desi a cantat alaturi de multi ceterasi, nu a mai intilnit nici unul ca el, atit de carismatic si atat de bun la ceea ce face.

Pentru locul al treilea s-au batut doua personaje foarte indragite de public, din moment ce au obtinut un numar atat de mare de voturi: Gigel Frone si Tudorel Popa. Cei doi au facut spectacol la “Romanii au talent” si au imprastiat cu dedicatii in stanga si-n dreapta. Mai mult decat atat, amandoi au primit promisiunea unei aparitii la ProTV, in cel mai urmarit serial al momentului, “Las Fierbinti”. Au cantat, au imitat si au adus cu ei multa dispozitie, dar si aplauzele publicului. Cel ales de cei 3 jurati sa mearga mai departe este Gigel Frone.

Chiar daca nu au reusit sa-si obtina locul in finala, spectacol au facut si Florin Limbovici cu ingeniosul sau numar de slackline, dansatorii “Gold Mask”, apreciati de jurati pentru tehnica si rigurozitatea lor, Dalma Szatan, de 15 ani, care a prezentat un dans plin de energie, tatal si fiul, Stefanescu Gabriel si Radu, care au excelat si de aceasta data la capitolul emotie, dansatorii Adrian Pintilie & Sorin, unii dintre dansatorii preferati ai lui Mihai Petre.

Claudiu Toader a facut multiple jonglerii cu pizza si a demonstrat ca poate manui blaturile la fel de bine si legat la ochi, si culcat, si in picioare. Mai mult decat atat, el a pregatiti din blaturile sale obiecte vestimentare pentru fetele din balet. Hypnosis au incins la propriu atmosfera si au imblinzit focul, in timp ce Vlad Jucan a oferit un act artistic foarte bun cu miscarile sale de bellydance. Invitatii speciali ai serii de vineri au fost Valentin Dinu, finalist in primul sezon al emisiunii “Romanii au talent”, trupa Mandinga, Nea Marin si fiica sa, precum si baletul condus de Edi Stancu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.