Alex Dima spune telespectatorilor Pro Tv „Hristos a înviat!” de la Mănăstirea Sinaia

• Sâmbătă, 14 aprilie, de la 23.45,  Pro Tv transmite în direct Slujba de Înviere

Corespondentul Ştirilor ProTv Alex Dima se va afla pe 14 aprilie la Mănăstirea Sinaia, locul de unde şi anul acesta ProTv va transmite în direct, de la 23.45, Slujba de Înviere. Pentru cei care, din diferite motive, nu pot ajunge la biserică în noaptea sfântă, Alex Dima şi invitatul său special, părintele Constantin Necula, vor explica principalele momente ale slujbei şi le vor spune telespectatorilor ProTv Hristos a înviat!. „Mă bucură şi sunt onorat că eu sunt cel care le va da oamenilor vestea că Hristos a înviat”, a mărturisit Alex Dima.

Corespondentul atrage atenţia asupra tentaţiilor zilnice şi îndeamnă telespectatorii să fie mai grijulii cu sufletul lor în această perioadă. „Trăim vremuri agitate, tulburi şi tare aş vrea să înţelegem că Paştele nu se petrece în hipermarket, ci în Biserică. Din păcate, ne pierdem în amănunte, în pregătiri, pe drumuri, avem mare grijă să nu ne lipsească ceva, miel, ouă roşii, mâncare, multă mâncare. Nu prea mai dăm atenţie sufletului, ci doar trupului. Şi asta nu e bine. Ar trebui să ne liniştim în Săptămâna Mare, să ţinem un pic de post, să ne împăcăm cu noi şi cu cei de lângă noi, să ne spovedim. Si altfel vom percepe şi vom trăi Paştele. Vă garantez”, spune Alex Dima.

Chiar de Paşte, tot Alex Dima este cel care semnează o ediţie specială a emisiunii „România, te iubesc!”, în care telespectatorii ProTv vor avea încă o dovadă a faptului că Oamenii sunt Lumina.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.