Românii au aflat cum a fost făcut jaful de la Hidroelectrica la România, te iubesc!

Duminică seara, telespectatorii au pătruns, alături de Cosmin Savu, corespondent special Știrile PRO TV, în dedesubturile unui jaf organizat la nivel de stat, într-o anchetă tranșantă marca România, te iubesc!.

Cazul Hidroelectrica, urmărit de Cosmin, a scos la suprafață rețeta perfectă a unui furt cu implicații politice și repercusiuni asupra siguranței energetice a întregului stat.

România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. La nivel comercial, public cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, emisiunea a înregistrat 5.6 puncte de audiență și 20.4% share, în timp ce televiziunea clasată pe locul secund a obținut 2.6% rating și 9.5% share.

Duminică, de la ora 18.00, Alex Dima continuă campania începută la Stirile PRO TV, Un fluviu de prostie, și dezvăluie mai multe detalii despre cum este gestionată zona Dunării. Ce se întâmplă cu investițiile de milioane de euro, dar și cu ce probleme se confruntă localnicii care își doresc să facă o schimbare în jurul lor, rămâne de văzut duminică, numai la PRO TV.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.