România, te iubesc!, sezon nou: Povestea sclavilor de pe pământul mafiei

Rares Nastase (1)Un nou sezon România, te iubesc! va începe în această duminică, la ora 18.00,  la PRO TV. Noul sezon va debuta în forță cu ancheta realizată de corespondentul special, Rareș Năstase, despre sclavia sexuală din Sicilia.

Rareș Năstase a realizat o anchetă jurnalistică complexă, în care prezintă povestea sclavilor moderni, izolarea în care muncesc acești oameni, dar mai ales constrângerile la care sunt supuși atunci când acceptă munca la negru. În Sicilia au fost și sunt investigate morți misterioase, români dispăruți sau omorâți, tragedii despre care în România nu se vorbește mai deloc.

Rares Nastase (2)Românii sunt ținuți departe de lumea civilizată și sunt nevoiți să accepte traiul în singurătate, printre serele siciliene.

Telespectatorii vor vedea și împrejurările în care se face în Sicilia trecerea de la agricultură la zona interlopă, cum devin românii cărăuși în rețele de trafic cu droguri și cum serele cu legume ajung paravan pentru alte afaceri ilegale.

“Am descoperit că la 3,000 de kilometri de țara noastră, în Sudul Uniunii Europene, are loc de ani de zile o formă de sclavie mascată, bazată pe amenințări și constrângeri. Să nu uităm că e vorba de pământul în care s-a născut și există mafia. Am surprins și povești ale românilor care muncesc corect, se spetesc în condiții grele, “rupți” de familiile care îi așteaptă acasă. Sunt drame și la acest capitol, pentru că vorbim de părinți care nu își văd copiii din țară cu anii.” – a declarat Rareș Năstase.

În prima săptămână de difuzare, reportajele despre sclavia sexuală din Sicilia, realizate de corespondentul special Rareș Năstase, au înregistrat audiențe de top.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.