Apropo TV revine la ProTV: Andi Moisescu discută cu CTP şi Ada Roseti despre Premiile Oscar

Andi Moisescu

Duminică, 22 februarie, de la 13.05, emisiunea Apropo TV, prezentată de Andi Moisescu, se întoarce cu un nou sezon plin de umor şi comentarii savuroase – cel cu numărul 21.

În prima ediţie a noului sezon, Andi Moisescu îi provoacă pe Cristian Tudor Popescu, Cristi Mărculescu, Gojira şi Ada Roseti la o discuţie despre cea mai aşteptată zi a industriei cinematografice – decernarea premiilor Oscar. Împreună, cei cinci vor face predicţii despre câştigători şi vor analiza evoluţia galei.

În România care este, Irina Baianţ, Adrian Nour şi Florin Ristei vorbesc direct din platoul emisiunii despre cea mai recentă premieră a Teatrului de Operetă și Musical Ion Dacian, Fantoma de la Operă, de Andrew Lloyd Webber, în regia lui Stephen Barlow.

Conform tradiţiei, Apropo TV va continua să se împace cu publicitatea şi în acest nou sezon, care va începe duminică. Împreună cu specialişti în publicitate de la agenţiile Centrade şi Arsenoaiei & Matasel, Andi Moisescu analizează în manieră proprie, dar şi cu un ochi critic, trei spoturi ale unui cunoscut brand de ciocolată – E OK să ciocolată.

În încheiere, spaţiul va fi dedicat exclusiv concertului Kurt Elling.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.