România, te iubesc!, lider de audiență la debutul noului sezon: România căruntă, un documentar cutremurător

România, te iubesc! a fost lider de audiență în prima emisiune a noului sezon.

Duminica trecută, Paula Herlo, corespondent special Știrile PRO TV, le-a prezentat telespectatorilor un documentar cutremurător despre situația bătrânilor din țara noastră, condițiile de trai și răspunsul autorităților referitor la aceste probleme reale și actuale.

România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, a obținut 3.5 puncte de rating și 16.4% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obținut 1.8 puncte de rating și 8.5% share.

„România căruntă” a fost un reportaj complex, care a cuprins mărturiile bătrânilor din azile, realitatea crudă a condițiilor de trai din căminele de bătrâni de stat și discrepanța față de condițiile din azilele private, dar și diferența enormă între sistemul nemțesc de ajutorare a bătrânilor și cel românesc.

Reprezentanții autorităților direct responsabile de acest subiect încearcă să găsească soluții pentru a implementa strategia pe termen lung și îmbătrânirea activă, însă mai mult pe hârtie.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.