Dr. Monica Pop: L-am cunoscut pe Gheorghe Dinică înainte să-și cunoască soția

Monica Pop, unul dintre cei mai cunoscuți medici oftalmologi din România, este invitata Florentinei Fântânaru în cadrul unei ediții speciale a emisiunii ”Dincolo de aparențe”, filmată în Cimitirul Bellu, așa cum a promis în primăvară, în aceeași emisiune.

Monica Pop vorbește, printre altele, și despre felul cum l-a cunoscut pe marele actor Gheorghe Dinică, dar și pe soția acestuia.

”Eu l-am cunoscut pe Gheorghe Dinică înainte să-și cunoască soția, cu care am rămas în relații foart bune. Sunt prietenă foarte bună cu Gabi Dinică, este un om extraordinar. Îl cunosc, deci, de foarte mulți ani de la regizorul Andrei Blaier, cu care eram prieten de familie. La el se adunau, de Sfântul Andrei, o sută de actori foarte cunoscuți. Acolo a ales-o pe soția sa”, a povestit Monica Pop în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

Medic cunoscut și apreciat în tinerețe, Monica Pop a interacționat cu cei mai mulți dintre marii actori ai cinematografiei românești și are o mulțime de amintiri cu aceștia.

”Sunt oameni tineri care nu mai știu cine sunt acești actori de geniu. Și este bine ca publicul să-i vadă tot mai des. E bine să-i vedem și să ne bucurăm în continuare de prezența lor pe ecrane”, mai spune Monica Pop.

Despre relația ei cu marii actori, dar și cu familiile acestora, Monica Pop va vorbi pe îndelete, la Antena Stars, duminică, 17 septembrie, de la ora 13.00, într-o ediție specială a emsiunii ”Dincolo de aparențe”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.