România, te iubesc! – cel mai bun minut de aur de când a fost lansată emisiunea

* Ediţia de duminica a emisiunii a fost lider incontestabil de audienţă pe toate segmentele de public, iar în minutul de aur, 18:59, aproape 3.000.000 de telespectatori de la nivelul întregii ţări erau cu ochii pe ProTV

Romii României, ancheta semnată de corespondentul Ştirilor ProTV, Alex Dima, şi difuzată duminica seară la România, te iubesc!, a propulsat ProTV pe primul loc în topul audienţelor, pe toate segmentele de public. Pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de an, minutul de aur de la 18:58 a adus nu mai puţin de 16,4 puncte de rating şi 36,5% din cota de piaţă, acesta fiind cel mai bun minut de aur înregistrat vreodată de România, te iubesc!.
image

În intervalul orar 17.58 – 19.00, atunci când a fost difuzată România, te iubesc!, ProTV a obţinut, în medie, pe publicul comercial, 10 puncte de rating şi 23,6% cotă de piaţă, de aproape trei ori mai mult faţă de următoarea clasată, Antena 1, care avea doar 3,8 puncte de rating şi 8,9 procente din cota de piaţă.

ProTV a condus detaşat şi pe publicul din mediul urban, unde a înregistrat o medie de 9,3 puncte de rating şi 17,7% din cota de piaţă, de aproape două ori mai mult faţă de Antena 1, care a obţinut doar 5 puncte de rating şi 9,6% cotă de piaţă.
Şi publicul de la nivelul întregii ţări a vrut să vadă cum trăiesc Romii României, iar ProTV a înregistrat, în medie, 9,5 puncte de rating şi 17,4 procente din cota de piaţă. Antena 1, clasată şi de această dată pe locul al II-lea, avea 5,5 puncte de rating şi 10% din cota de piaţă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.