Dinescu, Iaru si Cristoiu – emisiuni noi la TVR2

Primăvara aduce la TVR 2, din 1 martie, cel mai interesant şi incitant mix de programe în care emisiunile şi documentarele în premieră absolută se alătură noilor sezoane ale programe de succes de la TVR 2, precum şi tronsoanelor de filme şi spectacole pentru toate gusturile.
image

Galeria vedetelor postului TVR 2 se îmbogăţeşte şi ea, cu nume sonore, cu greutate şi recunoaştere unanimă în lumea publicistică, jurnalistică sau artistică din România. Astfel, TVR 2 este unul dintre puţinele posturi tv care se poate lăuda cu o ofertă de o asemenea anvergură, aducând în grila sa noi personalităţi precum: Ion Cristoiu, Mircea Dinescu, Florin Iaru (enumeraţi în ordine alfabetică).
image

Noile producţii din grila de TVR 2 intră în emisie de Mărţişor şi continuă în zilele următoare, astfel: Mistere şi conspiraţii – cu Florin Iaru, din 1 martie, în fiecare sâmbătă, de la ora 19.00, Omul cu chitara – cu Ducu Bertzi, din 2 martie, în fiecare duminică, de la ora 16.00, Om cu carte – cu Ion Cristoiu, din 4 martie, în fiecare marţi de la ora 21.10, De la Dinescu… citire – cu Mircea Dinescu, din 5 martie, în fiecare miercuri de la ora 20.10.
image

O altă noutate care intră în grila TVR 2 este ciclul de documentare „360° GEO” care poate fi urmărit în premieră absolută, exclusiv la TVR 2, din 3 martie (în fiecare zi de luni până vineri).
image

Tot din 1 martie, oferta cinematografică la TVR 2 se îmbogăţeşte considerabil, cinefilii având zile tematice diverse. Astfel, luni este seara filmului de artă, joi este Telecinemateca, vineri sunt programate filme pentru întreaga familie, sâmbăta sunt filme de Oscar, iar duminica rămâne, în continuare, dedicată exclusiv filmului românesc. Referitor la noile seriale, la TVR 2 va debuta producţia canadiană „Trandafirii sălbatici”, o saga a două familii încleştate într-o luptă acerbă pentru supravieţuire, ce va putea fi urmărită, din 5 martie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16.00. 
image

            Seara de luni rămâne în continuare dedicată teatrului, la TVR 2 fiind programate, de la ora 20.10, spectacole în premieră.
Acestor noutăţi li se adaugă emisiunile consacrate, de succes ale TVR 2, care

revin în grilă cu noi sezoane. Este vorba de D’ale lu’ Mitică (în fiecare duminică de la ora 17.00), Destine ca-n filme (cu Iuliana Marciuc – în fiecare marţi, de la ora 20.10), Ferma (în fiecare duminică de la ora 9.00), Pescar hoinar (în fiecare duminică de la ora 13.00), Natură şi sănătate (în fiecare duminică de la ora 13.30), Deportaţii (în fiecare luni de la ora 17.00), Memorialul durerii (în fiecare sâmbătă de la ora 16.00), Academicienii (cu Ioan Cărmăzan – în fiecare duminică de la ora 19.00), 5 minute de istorie (cu Adrian Cioroianu – în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15.50).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.