România, te iubesc! a fost lider absolut de audienţă

• Ediţia de duminică a emisiunii a fost urmărită în minutul de aur de aproape 2.000.000 de români

938A4445_resizeEdiţia de duminică a emisiunii România, te iubesc!, în care au fost difuzate anchetele Tu ştii ce mai fac părinţii tăi? şi Moartea unui oraş, a fost lider incontestabil de audienţă, atât pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi pe publicul din mediul urban şi la nivelul întregii ţări.

Astfel, în intervalul orar 17.57 – 19.00, atunci când a fost difuzată România, te iubesc!, ProTV a obţinut, pe publicul comercial, o medie de 6,5 puncte de rating şi 17,8% cotă de piaţă, de aproape două ori mai mult faţă de Antena 1, care a avut doar 3,4 puncte de rating şi 9,4 procente din cota de piaţă.

Şi publicul din mediul urban a fost cu ochii pe ProTV, care a înregistrat, în medie, 5,6 puncte de rating şi 12,7% cotă de piaţă. Antena 1, clasată pe locul al II-lea, a înregistrat 4,2 puncte de rating şi 9,5 procente din cota de piaţă. La nivelul întregii populaţii a României, ProTV a condus cu o medie de 5,7 puncte de rating şi 12,7 procente din cota de piaţă, în timp ce Antena 1, clasată şi de această dată pe locul al II-lea, a înregistrat 4,2 puncte de rating şi 9,4% cotă de piaţă. 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.