Roberta Anastase, la căsătoria civilă: „Acest moment nu-l egalează pe niciunul de până acum”

Ceremonia a avut loc la sediul Primăriei Ploieşti şi a fost oficiată de primarul oraşului, Iulian Bădescu (PSD), fost coleg de partid, în PDL, cu Roberta Anastase.

La căsătoria civilă au participat câteva zeci de persoane, apropiaţi ai celor doi, între care fostul prefect de Prahova Adrian Dobre, fostul deputat Florin Anghel şi reprezentanţi ai PDL.

Roberta Anastase a avut părul strâns într-un coc cu bucle mari şi a purtat o rochie lungă, albă, care nu a fost cumpărată special pentru acest eveniment, la care a asortat un buchet de orhidee albe.

La finalul ceremoniei, Roberta Anastase a marturisit  că „acest moment nu-l egalează pe niciunul de până acum” şi că nu se aştepta să aibă atât de multe emoţii „pozitive”. Inainte de căsătoria civilă a încercat să nu se gândească foarte mult la acest moment tocmai pentru a nu avea emoţii.

Daca la o destinatie pentru luna de miere inca nu s-au gandit, de la viata pe care o va duce de acum incolo alaturi de sotul ei, Roberta stie ce vrea: intelegere, sănătate şi un copil. Cat mai repede.

Despre rochia de mireasă pe care o va purta duminică, Anastase a afirmat că aceasta are culoarea ivoire şi că nu l-a lăsat pe soţul ei să o vadă întrucât „toată lumea a spus că aduce ghinion” dacă acesta vede rochia de mireasă înainte de nuntă.

Cununia religioasă a celor doi va avea loc duminică la biserica de pe domeniul Ştirbey.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.