Rita Mureşan: Mă gândesc să fac încă un copil!

rita cu fetele

La 44 de ani, creatoarea de modă şi fostul topmodel Rita Mureşan trăieşte viaţa intens.

După mai multe fluctuaţii de greutate, dintre care cea mai mare a fost în urmă cu doi ani, când a pierdut aproape 60 de kilograme, Rita este mulţumită de aspectul ei:

“Acum m-am armonizat cumva”, i-a mărturisit ea Oanei Turcu, într-un interviu relaxat, chiar în bucătăria Ritei, difuzat la Antena Stars.

Rita a vorbit la “Refresh by Oana Turcu” şi de perioada grea pe care a trăit-o după dispariţia mamei sale: “Anul trecut am îmbătrânit 20 de ani. A fost foarte greu!”, a declarat creatoarea de modă. Greu i-a fost şi când a realizat că fiicele sale au crescut atât de mult, încât să plece de acasă:

“Am fost aproape penibilă când a plecat Rebeca, am plâns un an şi ceva!”, aşa că întrebată de Oana de ce nu se gândeşte la încă un copil, Rita a răspuns relaxată:

“M-am gândit şi încă mă gândesc în continuare la încă un copil, dar încă nu a fost timpul!”.

Despre relaţia cu fetele sale şi ritualurile lor, despre cum e ea ca mama şi la ce a fost nevoită să renunţe de-a lungul timpului, despre cum comunică în continuare cu mama sa şi despre ce decizie uluitoare a luat în ceea ce o priveşte pe aceasta, Rita Mureşan a făcut mărturisiri la “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.