O mulțime de costume și personaje ciudate invadează scena ”iUmor”. GALERIE FOTO

iUmor

O nouă ediție ”iUmor” aduce câteva apariții cel puțin inedite la Antena 1, duminică, 26 martie, de la ora 20.30: concurenți surpriză, la care nici juriul, nici publicul emisiunii nu se vor aștepta.

Scena celei de-a patra ediții a emisiunii ”iUmor” va fi invadată de concurenți deghizați în personaje care mai de care mai bizare.

Donald Duck vine în platoul emisiunii ”iUmor” cu vocea aferentă de rățoi, dar și cu alte câteva în plus. Spiderman nu va lipsi nici el, spunând ”pregătiți-vă, că nu știți ce vă așteaptă!”, înainte de a ieși în lumina reflectoarelor. De ce va pleca acesta de pe scenă și se va ascunde după masa juriului, lângă Cheloo, telespectatorii vor afla duminică, la ”iUmor”, de la ora 20.30.

O banană va sosi direct din Italia pe scena ”iUmor” și, pe lângă faptul că e un personaj în premieră, îi va face pe jurați să se și amuze. Chiar și pe Mihai.

Cât de implicată va fi Delia în acest număr și de ce va urca pe scenă, fanii emisiunii vor vedea în această ediție. Nu va lipsi un alt costum de dans hawaian, cu flori și fusta tradițională, însă cine îl va purta, aceasta este o altă poveste, păstrată special pentru această ediție ”iUmor”, care se va difuza la Antena 1 de la ora 20.30.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.