Rãzvan şi Dani au cãutat factorul X de la înãlţime GALERIE FOTO

• În cel de-al şaselea sezon X Factor, difuzat în aceastã toamnã la Antena 1

 Un nou sezon al show-ului X Factor revine din toamnă la Antena 1, iar pregătirile sunt deja în toi. Prima etapă – cea a preselecţiilor – s-a încheiat la Bucureşti, după ce caravana X Factor a străbătut ţara în lung şi în lat, trecând chiar graniţa în Republica Moldova, în căutarea următorului super star al României.  Mii de kilometri străbătuţi, mii de concurenţi înscrişi şi zeci de ore de preselecţii sunt doar câteva dintre coordonatele pentru cel de-al şaselea sezon „X Factor”, ce va debuta în toamnã la Antena 1.

 Craiova, Arad, Cluj Napoca, Sibiu, Iaşi, Chişinãu, Galaţi şi Bucureşti au fost oraşele în care, în acest an, caravana emisiunii a cãutat urmãtorul factor X. Iar cãutãrile au fost presărate cu numeroase momente haioase, cu situaţii deosebite şi cu poveşti de viaţă senzaţionale. Echipa a întâlnit în ţară oameni cu totul speciali care au crezut în visul lor, oameni talentaţi, curajoşi, care au venit să demonstreze că au factorul X.

 Răzvan și Dani nu au lăsat să le scape nici un colț de ţarã care ar putea da talente cu factorul X.

 „Anul ãsta am decis sã ducem caravana în locuri în care nu a mai fost vreodatã, pentru cã nu ştii niciodatã unde gãseşti un om talentat, care poate sã ia marele premiu. Aşa cã am pornit prin ţarã, sã cunoaştem oameni cu potenţial, oameni care au curaj şi care îşi propun lucruri”, a povestit Dani.

untitled-68 untitled-106 untitled-107

Fiind printre primii oameni care au sãrit de la înãlţime, chiar în direct, la tv, Dani Oţil nu a ratat ocazia de a cãuta factorul X de la înãlţime, sãrind cu paraşuta de pe aerodromul din Clinceni. Colegul sãu, Rãzvan, i-a fost alãturi, însã, nefiind un fan al acestui sport, a preferat sã îl susţinã pe Dani de la sol. Mai mult, Dani Oţil sperã sã gãseascã oameni cu factorul X şi la cursa de vitezã în coastã, la raliu şi chiar şi la o cursã de enduro.

Toţi cei care au trecut de etapa preselecţiilor merg mai departe în show şi, în cea de-a doua jumãtate a lunii iulie, vor ajunge în faţa juriului, în cel mai nou sezon al show-ului „X Factor”, difuzat în aceastã toamnã, la Antena 1.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.