INNA, antrenoare la Vocea României Junior

• INNA va fi antrenoare în primul sezon Vocea României Junior

INNAÎncântată de această provocare, INNA a declarat: ”Sunt extrem de fericită că, în sfârșit, programul îmi permite să fiu în juriul unui concurs de voci. Abia aștept să încep filmările și, mai ales, să îi cunosc pe concurenții de la Vocea României Junior. Încă nu-mi vine să cred că este vorba despre mine, Alexandra, fata din Neptun, orășelul mic de la malul Mării Negre. Aș crede că e un vis, iar dacă este, nu vreau să mă trezesc niciodată! Vă mulțumesc pentru tot!”.

Românii o pot vedea pe INNA, în premieră, într-o nouă ipostază, cea de antrenoare, în primul sezon Vocea României Junior, în care își dorește să descopere cât mai mulți copii cu voci senzaționale, pe care să-i îndrume către o carieră muzicală de succes.

Copii din toată țara au venit în primăvară la preselecțiile pentru primul sezon Vocea României Junior, iar acum sunt pregătiți să urce pe scenă și să demonstreze că vocile lor puternice merită să fie în competiție și să meargă cât mai departe spre marele trofeu.

Cântăreața și-a început cariera muzicală în 2008, atunci când a lansat și primul său single și album solo, Hot, care a ajuns rapid pe primele locuri în topurile de profil din România și din străinătate, dar și pe coloana sonoră a unor filme celebre de la Hollywood. Au urmat colaborări cu artiști precum Daddy Yankee, J Balvin, Flo-Rida sau Yandel.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.