Rapperul Omer Bhatti sustine ca este fiul natural al lui Michael Jackson

Rapperul norvegian Omer Bhatti, in varsta de 24 de ani, sustine ca este fiul Regelui Pop si este dispus sa faca testul ADN pentru a demonstra ca are dreptate.

El a fost unul dintre dansatorii preferati ai lui Michael, pe care l-a insotit in numeroase turnee, anunta Can-Can.

Intr-o vreme in care nu putine sunt vocile care sustin ca Michael Jackson nu ar fi cu adevarat tatal biologic al celor trei copii ai sai, un rapper norvegian arunca pe piata o adevarata bomba. Omer Bhatti, in varsta de 24 de ani, pretinde ca este fiul Regelui Pop si ca a venit pe lume in urma unei aventuri de o noapte pe care megastarul ar fi avut-o cu una dintre fanele sale, mama lui Omer.

Tatal si copilul ar fi facut cunostinta in 1996, in timpul turneului History, si ar fi fost nedespartiti timp de mai multi ani. Jackson ar fi fost atat de fascinat de baietelul de atunci, incat l-a luat sa locuiasca impreuna la Neverland, apoi l-a infiltrat in trupa sa de dansatori. „Michael Jackson este tatal meu, iar pentru a demonstra ca am dreptate sunt dispus oricand sa fac testul ADN”, a povestit Bhatti, care, totusi, seamana oarecum cu artistul.

citeste in continuare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.