Johnny Depp, in rolul lui Michael Jackson

Johnny Depp are cele mai mari sanse sa devina protagonistul unui film realizat dupa viata lui Michael Jackson. Producatorii de la Hollywood au declarat ca Depp ar fi cel mai potrivit sa sa interpreteze varianta alba a megastarului pop pentru filmul care va reprezenta ecranizarea incredibilei povesti a vietii lui Michael Jackson.

Vom aborda aceasta poveste din unghiuri de vedere foarte variate. Vrem sa folosim si imagini de arhiva, cu Michael si familia lui, dar si imagini din concerte. Jamie Foxx este luat in considerare pentru varianta de culoare a lui Jackson si, de asemenea, a fost mentionat si numele lui Johnny Depp”, afirma un reprezentat al casei de productie care vrea sa puna in practica acest proiect.

In pofida declaratiilor producatorilor de la Hollywood, Depp a afirmat ca deocamdata nu a fost contactat de nimeni pentru a i se propune acest proiect. Mai mult, vedeta din “Don Juan De Marco” a declarat ca s-a gindit niciodata ca ar putea interpreta rolul regelui muzicii pop. “Nu m-am gindit niciodata ca as putea sa dau viata unui asemenea personaj. Ba chiar cred ca cel mai potrivit actor sa interpreteze rolul lui Michael Jackson intr-un film e doar Michael Jackson”, a mai adaugat Johnny Depp.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.