Raluca Turcan: „Ironia sortii este ca Valeriu mi-a fost prezentat chiar de Calin Popescu Tariceanu”

Duminica, de la 17.30, la “Doamne de poveste”, Olivia Steer prezinta portretul Ralucai Turcan, o femeie care reuseste sa imbine cariera cu viata de familie.

Raluca Turcan s-a afirmat in politica, un domeniu care, la prima vedere, pare potrivnic femeilor si a reusit sa treaca de jignirile colegilor, de momentele dificile din cariera ei:

Femeia este pusa undeva, departe de multe ori de decizia politica. Am intampinat aceasta problema zi de zi, dar ajungi sa minimalizezi acest lucru si sa consideri ca e un lucru normal. Pur si simplu trebuie sa lupti ca oamenii din politica sa te consi dere egalul lor„.

Potretul femeii din politica este comp letat de cel al mamei si sotiei iubitoare:

Mi-am cunoscut sotul, pe Valeriu, in politica, eram amandoi consultanti. Ironia sortii este ca mi-a fost prezentat chiar de Calin Popescu Tariceanu, eu constituam echipa de campanie prezidentiala din 2000.

M-am indragostit orbeste si am ajuns la concluzia ca sunt adevarate unele zicale romanesti care spun ca iubirea te loveste in moalele capului si ca nu mai vezi nimic in jur.  M-am indragostit in campania electorala, am nascut in campania electorala. Eric, fiul nostru, s-a nascut o data cu primele alegereri ale Parlamentului European”, isi aminteste Raluca.

A fost dragoste la prima vedere, mi-a spus «te iubesc» si ca vrea sa fiu mama copiilor lui, asa, neasteptat de repede pentru mine, si e foarte frumos. Daca toata lumea ar avea parte de casatorie din dragoste, cred lumea ar fi mai buna„.

 

One thought on “Raluca Turcan: „Ironia sortii este ca Valeriu mi-a fost prezentat chiar de Calin Popescu Tariceanu”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.