Meserii şpăgoase, de ieri şi de azi, la ApropoTv

În primăvara asta, norocul nu e pentru cine se nimereşte, ci pentru cine se pregăteşte. Ce nu mi-e foarte clar e dacă e vorba despre noi, echipa ApropoTv, sau despre clienţii noştri tradiţionali, prea cunoscuţi publicului. Oricum, un lucru e sigur. Le pregătim cu multă căldură al 13-lea sezon”, precizeaza Andi Moisescu, cel care revine din 27 februarie, de la 13.05, la ProTv cu ApropoTv.

In prima editie, ApropoTv se preocupă de meseriile şpăgoase. Cele de ieri şi de azi, bineînţeles, că nu e nici un domeniu în care lucrurile să dureze o veşnicie. Dacă odinioară naşii din trenuri, măcelarii, agenţii de la rutieră sau operatorii de la casa de comenzi erau modelele de neratat pentru cei care visau să-şi rotunjească veniturile pe sub mână, astăzi situaţia stă altfel.

Varujan Vosganian, Marius Florea Vizante şi Dan Teodorescu deschid lista de comentatori ai celui de-al 13-lea sezon.

O reclamă interzisă la Dacia Duster a stârnit reacţii pe Internet şi tocmai de aceea Andi îi oferă atenţia cuvenită. Cristian Tudor Popescu, şofer de Dacie dintotdeauna, Victor Ponta, care a participat prima dată la raliu cu o Dacie, şi Dan Vardie sunt invitaţii lui Andi.

One thought on “Meserii şpăgoase, de ieri şi de azi, la ApropoTv

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.